AEB

ApocalypseKÖZÖS Etikett Bizottság (AEB)

1. Átírás
2. Zsarnokság
3. Szavazás

1. Átírás


Azt hiszem, az ApocalypseKÖZÖS Etikett Bizottság (AEB) még nem döntött azzal kapcsolatban, hogy mit ki írhat át, és mire. De most itt az alkalom, és javasolnám a következőt:

  1. Amit valaki aláír (a bekezdés végéhez odabiggyeszti a nevét, esetleg két - jellel elválasztva), arra más válaszolhat, de nem módosíthatja, mert az egyéni vélemény.
  2. Ami aláírás nélküli szöveg (mint pl a Flame első, definíciós bekezdése), az szabad préda.
  3. Átrendezés bármikor, ha az a kontextust nem zavarja meg.
  4. Törlés akkor, ha egy kialakult vita elsimulni látszik, és a belőle leszűrhető tanulságot kimazsoláztad.
  5. A közmegegyezés az, hogy a vita jó dolog, a Flame rossz.

2. Zsarnokság

Néha előfordul, hogy UPi (vagy valaki) megőrül, és valamit felgyújt, kitöröl, a helyét pedig sóval szórja fel. Ilyenkor általában van valamilyen körmönfont oka rá, ami vagy jogos, vagy nem. Abban a valószínű esetben, hogy az okát nem érzed jogosnak, nyugodtan tedd vissza a kitörölt holmit. (A közös egyszerűen így működik.) Ha el akarod kerülni, hogy újra felgyújtsák az alkotásodat, akkor érdemes némi magyarázattal kiegészíteni, amiben megindoklod, hogy miért fontos, életképes és a köz javát szolgáló az, amit írtál.

(Ezt most valaki ki fogja törölni...)

3. Szavazás

Úgy nagyáltalánosságban senki sem szavaz még a saját magát érintő kérdésekben sem, ez önmagában nem lenne baj, de mindíg hatalmas zajt okoz az Ulmaros lehetőség ami kötelező minden szavazás végén. Szerintem nem igazán vicces. Talán az első száz az volt de valjuk be ez a poén kezd kifulladni. Egyáltalán a szavazások legitimitását vonja kétségbe. Előbb utóbb senki sem fog szavazást kiírni, mert úgyis tudja, hogy az Ulmar a válasz. – Descant

Kit együnk meg?

Be kell lépned ahhoz, hogy szavazni tudj.


AdminisztrációTéma