A Papagáj Ártatlan

Bevezetésképpen:

Miután Charlie útnak indult, első dolga volt, hogy kidobja a hajóból az összes gusztustalan lekvárt, amit amúgy is utált (Paquito tett is gúnyos megjegyzést rá.)

A második dolga volt babot főzni.

Csakhogy a hajón utazott egy potyautas (TerrenceHill, mármint, ki más?), aki előbújt rejtekéből, felfalta a babot, majd elbújt újra. A gyanú így szegény Paquitora terelődött, ami ellen hiába tiltakozott imígyen:

Szóval ez az oldal arra szolgál, hogy összegyűjtsük, mi mindenben ártatlan a papagáj még.


2012-10-01: A cégünknek van egy saját óranyilvántartó rendszere, amit én írtam. Az egyik megrendelőnknek van egy borzalmas Oracle alapú webes monstrum nyilvántartása, ahova elvben kézzel kellene beírogatnia Miklósnak az óráink összegeit napi és projekt szerinti bontásban. Ez kb 100-120 szám másolását jelenteni hetente. Hibátlanul. Mindig. (Dante poklában van egy bugyor, ahol ezt kell csinálnod.)

Úgyhogy írtam egy GreaseMonkey scriptet, ami ezt automatizálja. Csodaszép hack, ami szétszedi az oracle weboldalt, lekéri ajax-szal a mi adatbázisunkból a számokat, és átmásolja automatice. Ma Miklós bánatos volt, mert nem működött a rendszerem.

Viszont én meg szóltam neki, hogy ha kikapcsolja a GreaseMonkey-t, akkor nem én tehetek róla. Szóval APapagájÁrtatlan ismét.