Semmi aktualitása nincsen a képnek, csak elkezdtem csinálni egy skiccet és ez a pár lett belőle. Nu meg annyi nagy művésznek van ilyen címmel festménye. =) (Mondjuk tudom nem attól leszek művész, hogy ugyanolyan című képeket készítek. Tehát nem lesz Judit és Holofermész vagy Magányos cédrus stb stb). Ó még egy! Azért lett ilyen amilyen, mert UPi hiányolta a háttereket a rajzaimról. Szóval íme, a mai nap gyümölcse.

upload:AishaRajzBlog/csok.jpg

Utoljára módosította Aisha 2007.IX.30 00:10-n
PermaLink
100%

Hozzászólások

7

GrádMiki 2007.IX.30 11:21

A vicc az, hogy ez nekem pont kevésbé tetszik. Szebbek voltak az eddigiek... A háttér néhol kicsit egy gyerekrajzra emlékeztet, holott az eddigieknél kicsit ülnöm kellett a gép előtt, hogy magamhoz térjek az ámulásból...


SurBa 2007.X.01 14:34

Nekem tetszenek a színek. Olyan, mintha 1 szemléletet akarna közölni. Még akkor is, ha tudom, hogy nem akar, és ismerem is a rajzolót. Nekem tetszik. Elálmodoztatja a nézőt (az elgondolkodtat kissé erős lett volna. Mint 1 karó...)


UPi 2007.X.01 14:38

Nekem két dolog tetszett a rajzban nagyon: a szél, és a macskamászóka. Valahogy az volt, hogy "De jó játszótér. És még macskamászóka is van". Tanulság: soha ne rajzolj macskamászókát, mert a közönséged leragad a nosztalgiában. A macskamászóka se az aranymetszési pontban ne legyen, se máshol.

Macskamászókát mindenhova.

(Egyébként a megjelenített hátterek rajzolására akartalak buzdítani! Inkább arra, hogy valamilyen története legyen a rajzoknak.)


Aisha 2007.X.01 22:52

A macskamászóka nekem is nosztalgikus pont, ezért is raktam bele... nekem olyan, mintha a széltől borzolná a hátát...

Amúgy SurBa miből gondolod, hogy nem akar vmiféle szemléletet tükrözni??? Vagy csak Degec2007 pontra gyúrsz?

Történet. Tulképp van, csak inkább mindenkinek magának kell fölfednie. Szóval nekem ez a rajz egy történet(nem valós). De akkor ezek szerint nem sikerült átadni.

De szó mi szó, nem tudatos komponálású a kép. Az majd jön, most csak rajzolgatni akartam. =)


Descant 2007.X.02 08:52

SurBa gonoszkodik igen, de nem akarja senkisem jelölni polgármesternek. A képen tetszik, hogy szép szines. A macskamászókákat meg mindenhonnan kiírtották, mert veszélyesek. Én oviban leestem egyről és eltörtem a kezem, néha még most is érzem hogy fáj! :_(


UPi 2007.X.31 07:51

Közlöm, hogy tiltakozom, mert már egy hónap eltelt a legutóbbi Aisha rajz óta. Ha így folytatod, én is traktorral megyek tüntetni a 21-es útra!

Ha más nem jut eszedbe, akkor rajzolj robot'.


Aisha 2007.X.31 10:34

Jó-jó. Amúgy van más terv is, csak nincs idő.

Tagek: