Banya

2007.XII.03

Dühkitörés

Mostanában egyre jobban idegesít az emberi butaság. Eddig nem nagyon érdekelt de most kifejezetten dühít. Minden a vasárnappal kedődött az Auchanban... egy néni odajön hozzám: telefont szeretnék venni. Szeretné megnézni; megmutatom a dobozát. De ez neki nem elég "a telefont szeretném megnézni" de a dobozt nem bonthatom fel csak ha biztosan megveszi....sértődötten elmegy a kirakathoz ahol ki van rakva az a tipus amit értékesítek. Vissza jön, hogy szeretné megvenni de érdekelné mikor fogy el a kártya (sim kártya) mosolygok majd mondom neki kedvesen... a sim kártya nem fogy ki pénzt kell tölteni rá. A válasz: "ne külgy el megint a fenébe telefont szeretnék venni!!" Nagylevegő semmi baj ujra kezdtem mondani a sim kártyáról való mondandóm mire a mondat közepén otthagyott mondván bunkó vagyok... Minek néz engem?? nem vagyok egy gép... na itt felment a pumpa. Bunkó lennék? nem hiszem... Az emberek miért nem tudnak odafigyelni egymásra?? Miért nem figyelnek arra ha valaki mond nekik valamit jóindulattal? A másik eset ma történt meg velem. Számtech órán püföljük a billentyüket az egyik osztálytársam (egogirl) leveri a müanyag üveget az asztalról. Mire én mosolyogva megszólalok: Mit csinálsz bazmeg? A válasz: Nekem szoltál? Hátrafordulok nagy szemekkel csodálkozva nézek rá...Nekem szoltál ismételte meg a kérdést ebben a kérdésben és ahogy nézett szinte hallottam a csodálkozás: Hozzám mertél szólni? Itt közöltem vele nem vagyok a kutyája sem a macskája, hogy így beszéljen velem. De bennem is ott a hiba ingerlékeny vagyok mostanság. Csapongok, nem találom a helyem hol ilyen hol olyan... kell még egy kis idő nem hevertem még ki amik a közelmultban történtek. De egyben biztos vagyok soha többé nem hagyom , hogy bántsanak.Már kinőttem a naívságom és azt, hogy mindenki jó és aranyos egy frászt ha nem szólsz nem érezteted, hogy te is itt vagy és ember (!!) vagy akkor egyszerüen átgázolnak rajtad.

Most már jobb hogy kiírtam magamból :)

Utoljára módosította Banya1987 2007.XII.03 21:33-n; 6 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink

2007.XII.11

Csodálkozás

Ennél a bejegyzésnél UpiRajzBlog megakadt a szemem egy mondaton. "Kedves közönségem: alkossatok ti is velem!"– UPi

Ezen felbuzdulva rajzoltam én is. Nézzétek és szörnyülködjetek. :)

[IMAGE:http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/351634768.jpg]

Utoljára módosította Banya1987 2007.XII.12 00:07-n; 10 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
0%

2007.XII.24

Karácsony

Nagyon rosszul indult ez a karácsony. Mondjuk én is eléggé negatívan álltam hozzá. De hát az ember tévedhet. Kivételessen jó tévedni. Most valahogy azt a nyugalmat érzem magamban, mint mikor a temetőben voltam a nagyszüleim sírjánál. Minden csöndes, és amerre nézek mosolygó családtagokat látok. Ez nekem elég ahhoz, hogy végre boldog legyek. Eddig mindent elértem amire vágytam és a céljaim is elérhetőek, szóval nem is volt igazán okom a szomorkodásra. Vagyis volt. De azt ugye túl kell élni... vagy megtanulni a hiányával együtt élni. Nos lehet... ma sikerült elfogadnom a hiányát. Végre minden a helyére került. Legalább is úgy néz ki. De minden esetre mosolyogva fogok átbulizni a 2008-as évbe. Ezt kívánom minden Apocalypse látogatónak: mosolyogjva köszöntsd az új évet :)

Utoljára módosította Banya1987 2007.XII.24 23:16-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink

2008.X.14

Linux vs ATI radeon 9700

Egyszer volt hol nem volt létezett egy ubuntu Hardy heron 8,04. Egyszerű user boldogan használja amig nem lett egy ATI video kártyája. Mérges lett erre az ubuntu és nem hagyja müködni.... Na itt jön az egyszerű user aki segítséget kér forumokat böngész és googlet. Eddig semmi eredménnyel :( A user töretlenül keresgél tovább és ráakad a problémára a linux nem szereti az ATI-t de a user nem hagyja magát és illesztő programot keres...

folyt. köv. ha tovább halad rege lesz rolla.

A folytatás

Ubuntu fórumról kaptam segítséget az eredmény: Azt hiszem most már jóban vagyunk :)

Utoljára módosította Banya1987 2008.X.14 19:57-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
0%

Tagek: