Banya

Dühkitörés

Mostanában egyre jobban idegesít az emberi butaság. Eddig nem nagyon érdekelt de most kifejezetten dühít. Minden a vasárnappal kedődött az Auchanban... egy néni odajön hozzám: telefont szeretnék venni. Szeretné megnézni; megmutatom a dobozát. De ez neki nem elég "a telefont szeretném megnézni" de a dobozt nem bonthatom fel csak ha biztosan megveszi....sértődötten elmegy a kirakathoz ahol ki van rakva az a tipus amit értékesítek. Vissza jön, hogy szeretné megvenni de érdekelné mikor fogy el a kártya (sim kártya) mosolygok majd mondom neki kedvesen... a sim kártya nem fogy ki pénzt kell tölteni rá. A válasz: "ne külgy el megint a fenébe telefont szeretnék venni!!" Nagylevegő semmi baj ujra kezdtem mondani a sim kártyáról való mondandóm mire a mondat közepén otthagyott mondván bunkó vagyok... Minek néz engem?? nem vagyok egy gép... na itt felment a pumpa. Bunkó lennék? nem hiszem... Az emberek miért nem tudnak odafigyelni egymásra?? Miért nem figyelnek arra ha valaki mond nekik valamit jóindulattal? A másik eset ma történt meg velem. Számtech órán püföljük a billentyüket az egyik osztálytársam (egogirl) leveri a müanyag üveget az asztalról. Mire én mosolyogva megszólalok: Mit csinálsz bazmeg? A válasz: Nekem szoltál? Hátrafordulok nagy szemekkel csodálkozva nézek rá...Nekem szoltál ismételte meg a kérdést ebben a kérdésben és ahogy nézett szinte hallottam a csodálkozás: Hozzám mertél szólni? Itt közöltem vele nem vagyok a kutyája sem a macskája, hogy így beszéljen velem. De bennem is ott a hiba ingerlékeny vagyok mostanság. Csapongok, nem találom a helyem hol ilyen hol olyan... kell még egy kis idő nem hevertem még ki amik a közelmultban történtek. De egyben biztos vagyok soha többé nem hagyom , hogy bántsanak.Már kinőttem a naívságom és azt, hogy mindenki jó és aranyos egy frászt ha nem szólsz nem érezteted, hogy te is itt vagy és ember (!!) vagy akkor egyszerüen átgázolnak rajtad.

Most már jobb hogy kiírtam magamból :)

Utoljára módosította Banya1987 2007.XII.03 21:33-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink

Hozzászólások

6

UPi 2007.XII.04 08:46

Először is: Isten hozott az EgoBlogosok nagy, vidám körében!

Néhány apró gondolattal meghintelek most téged:

  1. Ha valaki átgázol rajtad, az őt minősíti, nem téged. Kár miatta dühöngeni, mert ettől nem te leszel kevesebb, hanem a másik.
  2. "Istenem, adj erőt elviselni azt, amin nem tudok változtatni!" (ez egy háromemeletes mondás második emelete).
  3. Amilyen az adjonisten, olyan lesz a nekedisakurvaanyádat.
  4. The customer is always right.
  5. A bekezdés, tördelés, gondolatjel, ezek a barátaid. Ne félj őket használni, mert struktúrálják, és olvashatóbbá teszik a szövegedet.

Grizli 2007.XII.16 14:07

Ez a második fázis. Először ugye minden fasza, de jó hogy dolgozok, az első kasszába vándoroló ezresek boldogítanak. Ugy most vagy a második ütemszakaszban, mikor csalódsz az emberekben és megérted, hogy mindenkinek mindent szabad, például az eladót basztatni. Ebből egyesek igenis tagadhatatlanul sportot űznek. Mivel fiatal vagy se kezelni nem tudod, se nem felvenni.

A harmadik tapasztalati szinten választhatsz képzettségek között, ami a Mondhatsz nekem bármit, de igazából nem hat meg képzettség, vagy a Úgy csavarom a szót, és az embereket, ahogy szeretném képzettség. És természetesen a THAC0-d is jelentősen változik, + 2 es kasztból adódó bónusszal együtt, természetesen csak az idegesítő vásárlók ellen használhatod.

Szóval ne aggódj. Ha tovább kalandozol előbb utóbb szintet lépsz, és különféle varázscuccokra tehetsz szert. Nem is beszélve a munkából adódó kincsről, melyből jobb felszerelést vehetsz, vagy a fogadóban elverheted.


SurBa 2007.XII.17 00:15

Na peersze. Nincs érkezésed szerepjátszani áá egyáltalán! Na majd kihívom az FBI-t és megválasztanak elnöknek. Ázz. Amúgy nem rosz, csak nem magyarázza a kasztrendszert :)


SurBa 2007.XII.17 00:18

u.i: huje s betű. De így legalább politiakailag korrekt lett a bejegyzés, legalábbis nem szerepel benne ná** szervezetek rövidítése...


Grizli 2007.XII.17 09:25

Surba! Az első hozzászólásomat töröltem, mert az vérig sértett volna, még Tégedet is. És remélem én leszuek az FBI elnöke.


SurBa 2007.XII.18 00:07

Most fejthetem meg hogyan nézhető a régebbi törölt változat.... rettentő. De én utánajárok jámborul. :)