Catastro Fuck

;...(

:Wabba who? – UPi

Az értetlenek kedvéért ez a catastrofuck jel:
;...(
Jon Stewart reagálta Bush azon kijelentésére, hogy a helyzet, ami Irakban van 1 vessző, Stewart szerint a helyzet, ami Irakban van, 1 catastrofuck. És ami a legszebb az elnök bejelentette, hogy 1 rövid időre 30-40000 embert küldenek még oda. Mindezt az ISG jelentés ellenére!

Valójában csak 20-25000 katonát küldenek. Az elsődleges feladat új iraki hadsereg kiképzése, hogy ezentúl ők láthassák el az ország védelmét. ROBOG a demokratikus átalakulás. Saddamot és két vezetőjét felakasztották. Azt mondjuk pontosan értem, hogy fér össze a halálbüntetés azokkal a elvekkel amiért küzdünk, de háát...Arról nem is beszélve, hogy Saddamot sértegették a kivégzés közben, inkább tűnt kövezésnek, valamint a másik akasztáson elszámolták a kötél hosszát, így sikerült lefejezni a delikvenst. Hmmm... vajon ezt a szunniták, hogy fogadják?


Felmerül a kérdés, hogy mit csináljon a Bush. Kivonni mégsem lehet jelenleg a csapatokat, legalábbis nem most, nem így... Akkor meg már, lehet hogy az erősítés nem is rossz ötlet. Hátha így hamarabb sikerül a helyzetet megoldani, és végre elhúzni onnan a rákba, mindenkinek nagy örömére?
UPi

Készítettem egy gyors számítást a csapatbővítésről irakban

upload:warstat.jpg

Innen is jól látszik, hogy csapatszám emelés a győzelemhez vezet. – Descant

Kiváncsi lennék a matematikára grafikon mögött – UPi

If this were a dictatorship, it'd be a heck of a lot easier, just so long as I'm the dictator.Bush

Már majdnem vége az oldalnak, de mégsem: A Child's Guide To United States Foreign Policy

Tagek: