Cow Parade

Gondolom már mindannyian találkoztatok a városban egy két szabadon kószáló, mégis feltűnően egy helyben álló, tehénnek látszó tárggyal.

Eleinte elmondhatatlanul ellenszenvesek voltak számomra ezek... mérhetetlenül ButaKisJószág-oknak tartottam őket. Ám mostanság volt alkalmam egy két ötletes darabbal találkozni pl. Rubicow & Meloncow...

upload:cows.JPG

De amiért írom ezt az oldalt az az, hogy elhatároztam: nem szabad e kis jószágokat unatkozni hagyni egyedül a város szürke utcáin....hanem be kéne járni a várost értük és lefotózni őket társaságunkban. Ez így mérhetetlenül unalmas ötletnek tűnhet. De nekem mégis valahogy az az ingerem támad látva egy egy ilyen állatot, hogy vmilyen formában el kell vinnem onnan, s mivel még nem vagyok Fekete Laci és nincsenek megfelelő kapcsolataim a rendőrséggel, kénytelen vagyok a fotó formátumhoz ragaszkodni.

Na de azért nem úgy képzeltem, hogy Japán turisták módjára unalmasan beálljunk aztán katt... de ez innentől kezdve inkább majd megbeszéljük kategória. Ha valakinek van kedve csatlakozni Aisha őrült tervéhez acowr... =)

Gondoltam, ha már itthon is kitört a tehénláz, megosztok egy-két képet, amit két éve csináltunk Prágában, hasonló tehenekről. Nekem a búzás tetszik a legjobban...

upload:praga_tehen2.jpg
upload:praga_tehen1.jpg
upload:Ádám%20az%20órás%20tehénnel.jpg

VágvölgyiAttila: Tulképp azért regisztráltam a wikibe, hogy megosszam veletek, mit legeltünk Ausztriában:

Salzburg_tn.jpg Apropó Japán turista... Úgy tűnik, Salzburg forgalma visszaesett volna a leglátogatottabb helyen elhelyezett giccs nélkül. Mondtam már, mennyire bírom a maláj csajokat?
Vocklamarkt_tn.jpg Vöcklamarkt egy kb. 2000 fős, falu jellegű község egy nagy templommal, főtérrel. Ja és egy tehénnel.
BadIschl_tn.jpg A lázadó Bad Ischl városában oroszlánok voltak, azokból azonban 10 lakosra jutott egy. Igen, az ott a menyasszonyom mögötte. Helyes, nem? Ja és okos is.
Lichtenbuch_tn.jpg Hoppá! Bocs, ez nem műanyag és nem lila. De azért kedves és nagyon érdeklődő. Lichtenbuch egy Nussdorfhoz tartozó tanya (szer?) az Attersee mellett Salzkammergutban.

Hello,Attersee mellett mi is jártunk az idei nyáron, és bizony mi is fotóztunk tehenet, bár ott sem volt cowparade.
Aisha

-khm... a feltöltéssel lett valami bibi, mert ha beírtam, hogy upload: képnév. kiterjesztés, akkor nem jelent meg kedves barátunk, pedig igazi Milka borító arcot találtunk... de lehet, hogy csak én voltam béna =(

upload: nyanyalaas 077.jpg

Tagek: