Degec 2008/Descant

UPi 1 pontos szavazata 2008-03-31 10:18

"Legyen már Degec!"

Descant keményen harcolt az előrehozott választásokért. Ezért megérdemel egy kezdő pont'. Descant for prezident!!

::Grizli NEM! CSak azért mert evvel alszik, már egyből díszpolgár lesz? Ez így túl tisztességes.

''Tisztességes? Degec2008 választás? Ezek neked hogyan passzolnak össze? Minél többet csal valaki, annál alkalmasabb a posztra :) – UPi


UPi 5 pontos szavazata 2008-09-16 12:13

"Utálom az aranyat"

Már régóta gyanús volt, hogy az alany nem kellő lelkesedéssel énekli az aranyról szóló, és egyébként csodaszép dalokat. Gyanúnk most beigazolódni látszik! Egy magát megnevezni nem kívánó forrásból értesültünk, hogy Descant valójában utálja az aranyat! Forrásunk, aki jelenleg tanuvédelmi programban részesül, több aranyellenes megnyilvánulásról is beszámolt. Egyebek között arról információkat kaptunk, hogy a jelölt ezüstpárti megjegyzéseket tett több fültanű előtt, valamint kijelentette, hogy "ha a falumban aranybánya nyílna, én elköltöznék".

A felségárulás ilyen fertelmes példája minimum 100 pontot ér. Én csak ötöt tudok adni egyelőre, de remélem mások beszállnak, hogy az aranygyűlöletnek még időben elejét vegyük!


SurBa 1 pontos szavazata 2008-12-10 17:21

""(...)nem rendőrös ruhában jött.""

Bármilyen szörnyű, ma együtt nyaraltunk Szalonikiban és nem rendőrös ruhában jött... Indok az alacsony pontra, hogy én sem, és ez nem történt meg.

Tagek: