Most jönni fog 1-2 tanulmány pl néztétek már, hogy eddig nem rajzoltam gyereket? Tudjátok ez miért volt? Hát nem nagyon tudtam őket ábrázolni. Remélem ez sikerült.

upload:DescantRajzBlog/friend.JPG

Utoljára módosította Descant 2007.IX.07 23:20-n
PermaLink
0%

Hozzászólások

7

UPi 2007.IX.07 23:39

Kawaii!! (Angolul: Ain't that cute!) Csak a szemöldöke bozontos egy kicsit a srácnak.

Egyébként Vaker veszett? Merthogy a veszett róka tűri ilyen békésen a dédelgetést..


Descant 2007.IX.07 23:41

Az átlagos rókák között talán igen, de Vaker nem egy átlagos róka!


UPi 2007.IX.07 23:44

Az igaz, sörözni is szokott. Vagyis, alkalmas Vagabond karakternek.


Ulmar 2007.IX.08 00:33

Je, végre újra láthatjuk Vakert! Szerintem úgyis megeszi a gyereket. Melesleg szegény gyermek kicsit nagy fejjel született, de ismertem ilyet. Viszont a nyak váll rész valamiért nekem nem stimmel, de nem tom rátenni a kezemet, hogy miért nem. Másnak nem furcsa? Az űldögélő póz viszont nagyon sikeres.


UPi 2007.IX.08 00:57

Szerintem attól tűnik furcsának, hogy ott "ellaposodik" a rajz. Ez is csak azért tűnik így fel, mert az összes többi részen szépen, három dimenziósan meg van szerkesztve.


Aisha 2007.IX.08 03:26

Meg azért, mert a válszéllességhez képest hosszú a nyak. Próbáljátok meg a fejet letakarva nézni. Amúgy sztem is pöpec lett! Mondjuk meg vannak csavarodva a síkok egy kicsit. Ezt úgy értem, hogy a gyerek térdeihez képest kicsit más pózban kéne ülnie, kicsit "hátrébb". A törzséhez képest meg másként kéne lennie a térdének, nem ennyire oldalt, árnyalatnyit szemben. Önmagában a két részlet teljesen helytálló, de együtt nem passzol össze teljesen. Ez a szindróma Vaker mellső mancsánál és testénél is megvan. De, hogy ne mindig csak kritizáljak...amiért bocsánat, ha bántó. Vaker nagyon tetszik, nagyon jellegzetes karakter, és az érzések is tök jól tükröződnek!


Descant 2007.X.09 09:03

Ja nem, köszönöm a kritikát és igazatok is van. Térben ábrázolni a dolgokat majd még gyakorolni kell sokat, dehát e mácsak így van.

Más UPinak igaza van gyerekek sose simogassatok meg rókát Vaker, vagy Vuk felkiáltással mert ha nem rajzolva(vagy plüssből van) csak akkor hagyja magát ha veszett.

Tagek: