Elefánt News

Hírek az Elefántról

1. Teaház
2. Rádió
3. Népességi adatok

1. Teaház

2007. 02. 28. Leves
Csáósztok! Megvolt a második teaház, tea nem volt, de sakk meg ilyenek már igen. Meg normális interaktív előadásszerűség is volt. Meg babzsák, és bazsákcsata Descant és Surbá közt. Következő délután szerintem majd március második felében.
2007. 02. 07. Többminden
Halihahó! Egyrészt megvolt az első teaház, amit erősen csak prototípusnak neveznék, de legalább valami elkezdődött. Ez egy. Kettő, kiírásra került egy pályázat holnap újításra. Szerintem a nyerő stílust ez az oldal is megkapja, dehát majd meglátjuk. Három, SAdam fel lett kérve a következő teaház előadásainak lebonyolítására. Ennek időpontja majd ki lesz írva később.
2007. 01. 25. Az első
Üdv mindenkinek! Örömmel közlöm, hogy a teaház megnyitja első (habár kicsit szokatlan) teadélutánját 2007. február 06-én. Kivételesen a teaházban egy rendezőről és alkotásairól lesz szó, illetve megnézzük egy filmjét. A film után rövid megbeszélés várható, és aztán kötetlen elfoglaltságok (gó, sakk, kártyajátékok, stb). Mindenkit szeretettel várok!
2006. 12. 18. Bukta
Hali all! Mint gondolom gondoljátok az ElefántTeaDélután első tervezett időpontja iszonyúan bebukott. Viszont a lakás nagyjából kész, teadélután januártól tuti lesz. (Ha nem keressetek meg és egy nagy bottal ütögessetek, amíg valami nem lesz... mondjuk belőlem pép)
2006. 11. 21. Alakul
Üdv újra! A lakásom alakul, a várható decemberi időpont hamarosan kiírásra kerűl. A mikulás téma még mindig áll, várom a jelentkezőket akik hajlandóak lennének valamivel felkészűlni az alakalomra. (Ezt az ElefántTeaDélután oldalon várom, és nagyon meg is köszönöm.) Addig is mindenkinek jó munkát, és hirdessétek az igét!
Milyen Mikulás téma..? – UPi
Gondoltam lehetne a mikulás legendájáról valami. Honnan jött hova megy, és miért kell Jézusnak kiszabadítania az arab fogdából (lásd SouthPark) – Ulmar
2006. 11. 09. Mi is a helyzet
Üdvözletem. Jelentem, az ötlet nem veszett el. Még anno írtam, hogy valószínűleg a teaház november közepén beindúl, és valószínűleg csak kicsit tévedtem. Van lakásom, ki kell még festeni, meg picit pakolgatni, de szerintem ez november végére el is készűl. Kb. két hét múlva várható az első kiírtás egy decemberi alkalomra, aminek témája előreláthatóan a teaház megnyitása és a mikulás lesz.

2. Rádió

2007. 02. 28. Tűzfal
Hahló mindenki! Képzeljétek, az ElefántRádió tegnap üzemelt. Surbával sikerült összehoznunk egy próbaadást. Persze még csak belső hálón megy, mert az Actellel még le kell tárgyalnom egy "kinek-is-legyen-admin-jelszava-a-routerhez-amit-adtak" kérdést. Viszont ez azt jelenti, hogy mindössze csak két hónap csússzással nyomni fogok adást.
2007. 01. 25. TBA... nem!
Hali! Előreláthatóan hétfői (01.29) kezdettel beindul a rádió adása. Elsősorban Mike Oldfield és Enya lesz hallható, főleg amíg nincs konkrét program. A zenei programokat még mindig várom előszeretettem. (Felőlem ha nem keveri valaki össze csak nyújt egy jól összebarmolt playlistet az is tök jó!)
2006. 12. 22. Hihetetlen.
Üdv népek. Most már az otthoni netemről írok. Karácsonyi ajándék a KisMalactól. Akinek van ideje, itt az ideje zenei programot csinálni.
És csak hat hétig tartott nekik! – UPi
2006. 12. 18. Inter..NYET!
Még. Mindig. Nincs. Nekem. Netem. Ez hihetetlen. A héten pénteken jönnek és bekötik, de a T-Com nagypapi nem engedte át 20-a előtt. K****k be. Khm... Szóval ez is csúszik, első adás januárban. Viszont még mindig kérek jelentkezőt főleg a régi csapatból, aki hajlandó lenne belemenni egy kis munkába. (Igen Ádám, te csinálj zenét és keverd közé a sajátjaidat is)
2006. 11. 21. A T-Com
Szóval, a következő történt. Megrendeltem a T-Com-tól egy vonalat, hogy azt nekem az Actel majd áthurkolja, és akkor lesz jó kis netem. A T-Com-ot két héten keresztűl hívogattam, hogy mi van, mire harmadik héten kiküldtek egy szerelőt, aki megnézte a kimenetet, betelefonált a központba és aktíváltak nekem egy vonalat. A szerződést még mindig nem küldték, de küldtek egy számlát :). Ekkor szerződtem az Actellel, hogy áthurkolják a vonalat, háromszor rákérdeztem, hogy mit kell csinálni... múlthét pénteken kaptam egy hívást, hogy a T-com szerint nem mondtam le a vonalam. Stimmel, miért is mondtam volna le, ha úgyis azt mondták, hogy egyszerűen átveszik a T-com-tól a szerződésem, ez benne is volt a papirukban. Ja, hogy le kell mondanom. És az még mennyi idő? Ja, hogy még egy hét tutira. Király! Szóval a rádió majdcsak lesz, de hogy végre mikor, azt a fene se látja.
2006. 11. 09. Kitekintés
Megrendeltem az internetem. Várhatóan két hét, mire beszerelik. Addig semmi.

3. Népességi adatok

Tudtátok, hogy az afrikai elefántok száma megtriplázódott az elmúlt 6 hónapban? A legújabb populációtérképezés szerint Afrika földjét jelenleg százmilliárd elefánt tapossa.

És mi van az indiaiakkal??? Micsoda diszkrimináció már megint...

ProgramTéma

Tagek: