Email Alias

Íme, és voilá: Az ApocalypseRulezOrg e-mail aljas gyártó szörnyeteg / varangykommandó.


(Az alias nem egy különálló e-mail fiók, csak egy másik név amivel egy meglevőre lehet hivarkozni. Magyarul kiejtve aljas.)

Mi ez az egész dologság? Hát az van, hogy regisztrálsz valami weboldalra. Nem akarsz sokat, csak bolondok, és nem tudod elolvasni a nyomorult cikküket amíg nem adod meg valaki más nevét (kedvencem a Képz Elek és az Orbán Viktor), egy képzeletbeli születési dátumot és egy valódi e-mail címet. Ez utóbbit le is ellenőrzik. Aztán telnek-múlnak a hetek-hónapok, már rég elfelejtettél mindent, amit a cikkben olvastál, ámde elkezd jönni a spam Mr Viktor vagy Mr Elek részére.

Mi történt? Hát elfelejtetted elolvasni az apróbetűs részt, amiben ott volt, hogy mindent, amit rólad tudnak továbbértékesítenek habozás nélkül. Vagy nem volt ott az apróbetűs rész, ámde időközben odaírták. Vagy még az se, csak épp ehhez volt kedvük nekik, vagy annak a kócerájnak, aki megvette őket kilóra tegnapelőtt. A személyes megoldásom erre az, hogy minden egyes weblaphoz külön e-mail aljast csinálok, pl a lajhartanc.hu oldalnak ott a lajhartanc-contact@apocalypse.rulez.org . Ez két okból jó: ha valamelyik címre elkezd dőlni a szar, akkor azt az aljast habozás nélkül törlöm, másrészt meg tudom, hogy kit kell utálnom.

Most ezt a képességet megosztom Tiveletek, drága Apocalypse-lakók, hogy velem együtt tudjatok törölni és utálni! Nincs más dolgotok, mint használni az alant található apparátot!

You need to log in to manage your e-mail aliases

Rövid hasnyálati utasítás:

  • Az aljasod elé mindig oda fog kerülni a userneved. Mindenkinek saját külön aljasai vannak, nem keresztezzük a sugarakat.
  • Az aljasodra érkező leveleket a rendszer automatice továbbküldi a e-mail címedre, amit a [Beállítások] oldalon tudsz változtatni.
  • Az aljasok maximum egy évig élnek, utána visszatérnek az örök aljasmezőkre. Ha tovább kell, akkor szerkesztés útján meg tudod hosszabbítani.

Wigy: Ez egy naccerű fícsör! A mailinator.com-ot blacklistelték a legtöbb ilyen helyen, úgyhogy ők regisztáltak még vagy 100 domaint (kedvencem a notmailinator.com), amit kiválóan lehet egyszeri használatra ...őőőőő... használni. Itt viszont a használt aljasokat életben lehet tartani úgy, hogy közben el is olvasom a leveleket, amik jönnek rá. Hol kell fizetnem? :)


AdminisztrációTéma