Tisztelt Vezérkar!

Grizli őrnagy megjárta az egészségügyi bürokrácia csatamezejét, és kissebb taktikai győzelmek, valamint egy stratégiai javaslat birtokában megérkezett körletébe. Saját és háziorvosa egybehangzó véleménye alapján szolgálatra készen áll, bár folyamatos megfigyelés végett intenzív diétára és folyamatos, 24 órás vérnyomás monitoringra vállalkozott. Az őrnagy bár már többször próbálkozott felesleges kilói leadásával, és csupán egyszer sikerült tartósan 15 kilónyi feleslegétől megszabadulnia, azonban most abszolút lelkesedéssel vág bele az újabb kúrába. Amíg a kezelés tart magas vércukor szintjét kezelendő egy gyenge hatásfokú gyógyszer rendszeres, kis dózisban történő szedését javasolta az orvosa. Kérjük az őrnaggyal kapcsolatban lévő bajtársakat, hogy legyenek elnézőek vele, mivel a jelen vállalkozás fokozott feszültséggel járhat a tápanyagbevitel és az energiafelhasználás arányának változása miatt, azonban megjegyezzük, hogy a vállalkozás sikerrel kecsegtet (utalnék itt a több éves kiképzésre és gyakorlatra).

Tisztettel,

Grizli tüzérségi őrnagy

Utoljára módosította Grizli 2008.XI.24 10:34-n
PermaLink
100%

Hozzászólások

4

SAdam 2008.XI.24 10:58

Grizli, mi történt veled? Ez most mennyire komoly?

Minden esetre, jobbulást oda, aztán szólj, ha tehetünk valamit! (Beának sztem van valami vércukormérője, igaz, az állatokra van, de biztos téged is szívesen bármikor megmér, ha benézel a rendelőbe...)


Grizli 2008.XI.24 11:00

Meg tudom oldani a vércukor mérést, de ugye ez majd akkor lesz érdekes, ahogy megyek a házidokihoz kontrollra. Bár akár még azt is rám lehet fogni hogy állat vagyok.

Basszus azért ez a vércukor mérő durva. Sertést kezelnek diabetessel?


UPi 2008.XI.24 12:12

Optimista hangvételű bejegyzés, szelíden érzékeltetve a háttérben megbúvó folyamatok súlyosságát. Kedves tüzérségi őrnagy bácsi, a sereg és teljes vezérkar nevében kívánok kitartást és jobbulást. Ne kelljen már elkezdeni bíbor szíveket osztani itt!


Banya1987 2008.XII.07 22:38

Kedves őrnagy úr! Sok sok kitartást és mihamarabbi gyógyulást kívánok neked :)

Tagek: