Éppen besokkoltam a munkába és pihenni szeretnék valahogyan. Unalmamban PC boltok árlistáit böngészem és azon tanakodok, hogy miylen gépet vegyek magamnak. Jelenleg nincs esélye anyagiak hiányában, de persze ha sürgős lenne biztosan megoldanám.

Sok ötlet felmerül. Például barebone PC. Lehetne LAN partira könynen cipelni, alacsonyabb a fogyasztása, de kevesebbet tud, nehezebben bővíthető. Munka szempontjából nem szerencsés, ha nem tudok mondjuk egy vendég vinyót rákötni a maschinára.

Akkor marad a rendes natur PC. Mire van szükségem otthon? Ne legyen problémám komoylabb mértetű cuccok futtatásánál, peregjen rendesen. Mondjuk játszani nem nagyon játszok, inkább filmezek, meg DTP jellegű munkákat végzek kicsiben. Kellene (nem része uge a PCnek) egy jól szóló erősítő és hangfal páros... a mostanival meg is vagyok elégedve. Egy nagy monitor. 22 inch wide screen az korrekt, onnan felfelé már csak álmodozok. talán nagyobb monitorral könnyebben szervezek magamhoz filmezést, de igazából nem gyakran látok vendégeket mostanság. Nagyon kiesek a város körforgásából.

Végeredményben a mostani gépem éppen elég jó ( meglehet már hat éves konfiguráció ), bár zavar hogy csak fektetve tudom használni, mert a pc venti részlegesen hibás. Nem kell win XPnél komolyabb eszközt használnom, a Campusos cuccal vidáman elvagyok. Szóval nem kell igazából új gép, de jó dolog álmodozni.

Egy masszázsfotel jobb lenne... majd egyszer.

Utoljára módosította Grizli 2009.IX.29 13:22-n
PermaLink

Hozzászólások

2

UPi 2009.IX.29 13:38

Új ventillátort olcsóbb venni mint új gépet (kb mint feltölteni a telefonodat olcsóbb, mint újat venni). Mondanám, hogy a masszázsfotelnél költséghatékonyabb egy kedves hölgyike, aki készséggel megnyomkod, de sajnos ez már nem szükségeszerűen igaz a rövidtávon túl..


Grizli 2009.IX.29 14:07

Masszázsfotel vs Barátnő (ellenség.hu ??? )

a masszázsfotel nem fárad el (éjfélkor is üzemképes, nem kell időpontot egyeztetni) a barátnő igen a masszászfotellel nem tudsz beszélgetni a barátnővel igen a masszázsfotel beszerzési kockázata alacsonyabb mint a barátnőé (mondhatni költséghatékonyabb is) a masszázsfotel kevesebb törődést igényel mint egy barátnő a masszázsfotel tuti ki tud gyúrni (abilityből) a barátnőt lehet csak a lelkesedés hajtja a masszázusfotelt nem zavarja ha ajnali háromkor felkelsz dolgozni mert a nyakadon a határidő a barátnő előfordul, hogy panasszal él A masszázsfotellel nem lehet nemi életet élni a barátnővel kell. a masszázsfotelt cipelni kell költözéskor, a barátnő megy magától is. :)

végeredményben az alábbi következtetésre jutottam.

Rá kellene szánnom magam egy új procihűtő beszerzésére (fight lustaság mielőtt elszáll a proc). Ha kifizettem a tandíjamat akkor jöhet a fotel.

Tagek: