Ma eljutottam odáig, hogy hosszú távon csak úgy maradok meg a gép előtt, ha van nálam szemcsepp, hogy olajozzam a perifériát. Ez egy komoly előrelépés, bá semmit nem értek a szemhez, csak azt tudom, hogy szemüveg nélkül nem látok valami élesen már. a jó hír az az, hoyg ez némileg javítja... helyreállítja a hatékonyságomat, ami nyugtató érzés.

Utoljára módosította Grizli 2010.V.19 12:41-n
PermaLink

Hozzászólások

5

UPi 2010.V.19 13:23

A munka törvénykönyve szerint a képernyő előtt végzett munka esetén jár óránként 10 perc szünet. Ezt a legtöbb munkaadó viccnek fogja fel, nagyjából mint a tűzvédelmi oktatást meg ehhez hasonló munkaadói kötelezettségeket, amik a beosztottak egészségi állapotát és tepsi épségét hivatottak megőrizni. Magyarországon igen divatos az ilyen típusú kanyarlevágás.

A munkaadókkal szemben fair dolog viszont megemlíteni, hogy a MTKönyv előír még ezeken kívül öttmilliárd másik dolgot is, mindnek a betartása pedig a bármelyik vállalat versenyképességét meredeken a régiós átlag alá nyomná...


Grizli 2010.V.19 13:32

A munkaadóm teljesen korrekt ebből a szempontból. Ha kell menjek és pihenjek. Amikor elmerülsz valamiben és egy két óráig cska a monitorra bámulsz... velem is ez a helyzet,... az követően van a baj. egyszerűen nem tudok figyelni azokra a 10 percekre.

Amúgy is a főnököm szerintem eléggé járatos a MT-könyvben. :)


Grizli 2010.V.19 13:36

Asszem segitene, ha többet beszélgetnék a kollegáimmal, de egyszerűen nincs nagyon semmi amit modnanék nekik. Azért nem fogok bezsélni, hogy ne legyen csend.


UPi 2010.V.19 13:44

A te problémád valójában nem a monitor, hanem a mizantrópia.

Isten hozott a klubban.


Grizli 2010.V.19 13:49

“I'd never join a club that would allow a person like me to become a member.”

::Woody Allen

Tagek: