2010.VII.27

Starcraft II won

upload:Firkalamedve/grizli_vigyor.jpg

Nos, így nézek ki miután a Starcraft kvizen nyertem egy origi Starcraft 2-őt. Valljuk be a Lost vikings miatt nem lettem első, és csak fél ponttal maradtam le a győztestől.

Utána ünnepeltünk hajnali ötig az Siskával és az Ulmarral, a sátorpénzt megóvtuk, de a cigi számlálót nulláznom kell. Nem baj. Megérte. Van origi Starcraft 2-őm :) Ulmarral pedig sajna nagyon sokáig nem rúghatok már ki a hámból együtt.

Még telepítettem otthon az SC-t és el kellett könyvelnem, hogy a gépemen éppen elfut. Nyekereg búg, de megoldja azért a tűréshatáron belül. A játék nagyon csinos, de majd este folyt köv.

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2010.VII.27 09:28-n; 9 hozzászólás
PermaLink
100%

2010.VII.26

Nem cigizek - DAY 004

Kicsit több a lendületem, sajna az étvágyam is jobb, s erre nagyon 1000X oda kell figyelnem. Figyelni kell, hogy még igy is néha felálljak a gép mellől. cigi helyett zenét hallgatok.

Este a pólómban nem keveredik a füst és izzadtság szaga. Ez feltétlenül komfortosabb, de valahogy mégis...

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2010.VII.26 11:39-n; 1 hozzászólás
PermaLink

2010.VII.24

Nem cigizek - Day 002

hajnali szösszenetek...

  • András remek munkát végzett kardomon. Nagyon örülök neki, jó vele gyakorolni. A tok már nem olyan sikeres, de annyi baj legyen. Ettől jobb kedvem lett. Sajnos azonban aludni nem tudok. Annak idején ilyenkor lementem cigizni valami itallal, majd utána aludtam mint a bunda. Jó nap volt. Ma befejezem a jelentkezésemet a Microsoft nyári iskolába. Windows 2008at fognak okitani nekünk... tudom utáljátok a Picipuhát... :) DE valahogy egy áttanult héttől inkább nyugodt a lelkiismeretem, mint egy lusta nyaralós nap után. Hátha az őszi szemeszter előtt inspirálni fog.

  • néha vannak erős köhögő rohamaim, és azt hiszem még durva lesz egy ideig.

  • Elvileg a vasárnapom szabad lett volna, de végül a szombati programom áthelyeződött oda. negyed órával később holnapra is akad kis tennivaló.

  • Olvasni akarok, és fogok is. DE a második napon $Adamnak üzenek: Ne hagy el magad! Kérlek :) És tedd meg hogy nem magyarázod meg hogy miért vagy hülye, hanem gondolj arra, miért lehetsz okos ;)
Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2010.VII.24 01:56-n; 0 hozzászólás
PermaLink

2010.VII.23

Nem cigizek Day 001

Ok. Eddig meg is vagyunk. Minden ismerős nem először csinálom ezt. Egyszer fél évig nem gyújtottam rá. Sajna akkoriban olyan indulatok feszültek bennem, hogy edzésbe öltem magam. Azóta vacak a térdem. ,

Előre is elnézést mindenkitől, hogy itt naplózom ezt a folyamatot, de úgy érzem segít.

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2010.VII.23 08:38-n; 5 hozzászólás
PermaLink

2010.VII.22

Nem cigizek - DAY 000

Első benyomás: SZAR BA***G!!!!

Második benyomás: Igazából nem olyan szar, csak tanácstalan vagyok, amikor a biológiai óra ketyeg, hogy N vitamin pótlásra kell mennem az udvarra.

Miért ez a felhajtás? Ha nem mondom ki hogy nem cigizek mindjárt rágyújtok.

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2010.VII.22 10:41-n; 8 hozzászólás
PermaLink
100%