Ismertek, hogy nem birom a karácsonyt. NEm brom a nagy ünnepléseket. Ma gondolkdotam ezen egy darabig, mert láttam, hogy ajándékozáhos húznak neveket a kollégák. Nagyon szuper meg minden... de árzetem, hogy egy ilyen helyen nicns sok keresnivalóm. ↲

Rájöttem, hogy ez olyan mint az edzőtábor.

Nagyon akarok pörögni amig odaérünk, amig megvivjuk a csatát, de amikor meg kell ünnepelni, már sajog aszivem és szeretne viszamenni a lecsóba. Vagy itt van a karácsony. szeretek azon dolgozni, hogy minél jobb legyen a karácsonyi összejövetel, de mire eljön az ideje, keserű íz van a számban és magán az ünnepségen nem érzem jól magamat.

Egyesek szerint beteg ember lehetek, mások szerint van ilyen. A kérdés csak az, hogy megbékélek-e vele. És akkor hogyan maradhatok "életben"? Úgy tűnik, hogy a legjobb, ha egy helyen végzek megyek a következőbe.

A meghittség úgy jó, hogy fáradtságtól remegve leülsz és kezedbe veszel egy jó italt, ami lágyan simogatja rekedt torkodat. Hiszen nem rég még a világnak üvöltötted minden dühödet, feszültségedet, örömödet... és ha valaki leül melléd, akkor a legjobb ha be tudja fogni a pofáját, vagy csak suttog ha mégis bezsélnie kell.

Utoljára módosította Grizli 2010.XII.08 09:50-n
PermaLink
100%

Hozzászólások

5

SAdam 2010.XII.08 09:41

Ezt most miért törölted? OK, hogy nem szavaztam, de sztem egy k*va jó írás volt... :-(


UPi 2010.XII.08 09:45

A karácsony olyan dolog, amit az ember gyerekkorában szeret, aztán utána egy ideig utál.. Végül jön egy új fázis, amikor megint tudod szeretni, de másképp.

Szerintem is kár volt törölni.


Grizli 2010.XII.08 09:48

Ujra akartam irni, és gondotlam leveszem, de ha tetszik, akkor visszatehetjük. Megnézem elég ügyes vagyok- e hozzá.


Grizli 2010.XII.08 09:50

Sikerült ujra fent van.


Descant 2010.XII.08 13:05

Karácsony mindig hektikus időszak. Nem emlékszem olyanra, hogy anyu ne sírt volna. Mindennek tökéletesnek kellett lennie. Tavaly sem voltam náluk idénről meg azt mondtam, hogy 25-én délelőtt találkozzunk és 24-én ne mert azt otthon tölteném Krisztivel. Erre halálosan besértődött. Lehet kidobnak otthonról... ja várjcsak.

Tagek:
 

ApocalypseKÖZÖS | FrissVáltozások | TémaKatalógus | Index | Térkép | Random Page
Belépés | Regisztrálok
Ez az oldal nem változtatható | Régebbi változatok | Hivatkozásai | Add a kedvenceimhez
Utoljára módosította Grizli 2010.XII.08 09:50-n