Esküszöm Nektek, hogy egy generációval ujabb gépet venni főleg miután nem volt majdnem fél évig normális masinád... ez szebb mint egy szenvedélyes kapcsolat egy csinos hölggyel. Tegnap megtörént velem, és annak tanulságait szeretném leirni a bandának. Remélem a végén velem nevettek majd és nem rajtam.

Szóval mikor szeretnél egy uj gépet beozni az életedbe, de a forrásaid szűkösek, az igényeid azonban komolyabbak, mint egy mezei user-é, komoly körültekintéssel járod körbe a területet. ez egy kalandos időszak volt, tele reménnyel kétséggel, úgy éreztem magamat mint a nagy felfedezők, akik sejtik merre tartanak, de hogy oda ki tudnak e lyukadni, az már kétséges. Amikor kiederült, hogy meddig nyujtozkodhatok akkor egy nagyon szoros határt huztam és evvel kifejezetten angy kockázatot vállaltam. Fontos lesz, hogy a pénzeim megfelelően follyanak felém, hogy amit kifelé kell folyatni az is akadálymentesen haladhasson. Ha nem megy, akkor még mindig vannak megoldások, és meg is fogom oldani, de azért ezt a döntést egy kifejezetten stresszes éjszaka előzte meg. Ott ültem az ágyon előttem a pénzek, és ide oda rakosgattam őket számoltam, csoportosítottam, priorizáltam, majd elaludtam, hogy alvás közben majd a sok adat egybe rendeződik, és tudni fogom a megoldást.

És lőn. A bolt felé menet nem votl nálam boldogabb ember, utána sem. Mint mondtam, felért egy randevúval, aminek a végén elnyered a hölgy kegyeit. Hiába no, ennyi év után megváltozott az értékrendem, és bizony komolyan aggódnak lassan miattam a barátaim szerintem.... :) Hazaérve örömmel raktam össze a gépet...

Folytatása következik... (szerintetek mi volt a hiba?)

Utoljára módosította UPi 2010.XII.08 12:41-n
PermaLink
100%

Hozzászólások

3

UPi 2010.XII.08 12:58

Griz, bocs hogy beletúrtam a bejegyzésedbe, de épp kifogytam a soremelésekből, és a tiedben úgyis volt pár fölösleges.

Én már nagyon régóta nem merem saját magam összerakni a hardvert, szóval bátor ember vagy. Régebben még oké volt, rőleg amikor hirtelem csomó hardver plagendpléj lett és már nem kellett jumpereket bizgatni.

De ma már, félévente új foglalat, chipset, alaplap szabvány, memória időzítések. Annyi mindent lehet elrontani, annyira sok utánajárással jár, hogy képben maradjon az ember, hogy inkább delegálom a kérdést.


Descant 2010.XII.08 13:07

Hajrá medve!


Grizli 2010.XII.09 10:32

A folytatás az egy újabb post lesz... még mindig tart a misszió.

Tagek:
 

ApocalypseKÖZÖS | FrissVáltozások | TémaKatalógus | Index | Térkép | Random Page
Belépés | Regisztrálok
Ez az oldal nem változtatható | Régebbi változatok | Hivatkozásai | Add a kedvenceimhez
Utoljára módosította UPi 2010.XII.08 12:41-n