2011.III.16

Hazám hazám...

Pár óra múlva indulok haza. Már szar érzés itthagyni Stuttgartot. Tök hülyeség, hogy hiányzik, de örülök is neki. Szeretnék egy rendes bezsámolót írni, de nem hiszem hogy lesz időm.

Még Starcraftozunk egyet Sadammal. És tiszta ruhát akarok.

Ja, és SÖR!!!!

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2011.III.16 01:40-n; 1 hozzászólás
PermaLink

2011.III.10

RITE of Passage - kapcsolat

A gépem felépült, üzemel. BNC-nek lógok a videokártyájával, de amugy jól állnak a dolgok. Működik minden. Megnyugtató érzés, hogy le tudtam vezényelni az építését, és király, hogy ismerem a gépemet. Tudom, hogy jó lett, és... szóval megnyugtató érzés, hogy van amit meg tudok csinálni. Persze ez nem egy mestermunka... remélem egyikőtök sem fog az őszinteségemnek köszönhetően boncolgatni valamit arról, hogy mi lehet ez a vágy az önigazolás iránt. :)

Kicsit késő van, de muszáj lassan belefognom egy feladatba amit régóta hanyagolok. Timire gondolok. Odaadtam neki az edzésen vezetett füzetemet, mert valamit ki akart másolni, és utána valahogy jött, hogy rajzolna bele valamit. Igen, Timi. Előbb utóbb eljön az idő, hogy megismeritek. Elmondom a történetét. Majd.

Ma a mostról akarok mesélni.

Sokat mondogattam, hogy jó így egyedül, és kicsit úgy érzem, mintha következetlen lennék. Buta érzés, higgyétek el.:) Mióta Timit megismertem csak hagyom, hogy megtörténjenek a dolgok kettőnk között, igyekszem nem ellenállni. Tényleg azt hittem, hogy sokkal nehezebb lesz majd, de zavarbaejtően nem az. S még masszázsfotel sem kell, mert szivesen rendbetesz egy feszült nap után.

Néha játszok a gondolattal, hogy biztosan akkor most szerelmes vagyok... de talán túl sok Warhammert olvastam ahhoz, hogy ez sima ügy legyen :)

Miért Rite of passage? Talán miután megerősítettem magamat, hogy valamire használható vagyok, eljött a szocializálódás ideje. Szeretek úgy felébredni, hogy Őt ölelem át. Szeretem, hogy elalvás előtt beszélgetünk kicsit, szeretem reggel a mosolyát... NEvezzük mindezt motiváló erőnek.

Vajon képes leszek megmaradni? Szerencsére csak haloványan izgat.

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2011.III.10 01:27-n; 14 hozzászólás
PermaLink