Nabasszus! Eljött az a nap, amire azt hittem sosem jön el. Furcsán érzem magam. Megnyugodtam, hogy döntöttem, és kimondtam nyíltan mások előtt. Viszont félek a jövőtől. Tudtam, hogy így lesz, de egyetlen jó bírára hallgattam. Egy reggel felkeltem és éreztem 100%, hogy kivel akarok tartani.

Remélem sikerült korrektnek maradnom, és meghallgattam minden agitációt, beszélgettem minden fontos emberrel, megkérdőjeleztem minden döntésemet, minden véleményt, kizártam minden személyeskedést(nem foglalkoztam avval, hogy kinek van igaza és kinek nincs, hanem csak avval, hogy kitől akarok tanulni. Felőlem akár ezentúl dartsozhatunk is, a lényeg, hogy avval maradhassak, akitől eddig is tanultam.). Azt hiszem több időm lesz most már a Kedvesre, Rátok, Önmagamra, s mégsem állok le az edzéssel.

Bárki azt hiszi könnyű volt, biztosíthatom, hogy nem. Sok barát marad hátra, sok szép dolog. Sok számomra kedves ember. Nagyon szép emlékeim vannak az elmúlt tíz évből.

Hajnali 4:30 van és medvekekszet majszolok.

Utoljára módosította Grizli 2011.V.30 04:31-n
PermaLink

Hozzászólások

8

Descant 2011.V.30 10:36

Ha jól értem bye bye BJK?


UPi 2011.V.30 11:07

Vagy csak byebye SzabóAndrás?

Neked küldöm ezt a dalt: Last Cup Of Sorrow (Faith No More)

It's your last cup of sorrow.
What can you say?
Finish it today.
It's your last cup of sorrow.
So think of me
And get on your way.

SAdam 2011.V.30 11:30

Hűha... Gratulálok a döntéshez.

A csapatoddal mi lesz?


Descant 2011.V.30 12:40

János nem használhatja a BJK nevet elvileg, ami nekem picit furcsa mert van belőle oklevele, hogy ő 4 danos mester belőle IBF pöcséttel.


Grizli 2011.V.30 12:55

Nyugi. Minden alakulóban van, majd akkor mesélek, amikor van valami. A csapatomnak elmondok minden ahogy volt. Szerintem továbbra is hozzám akarnak majd lejárni edzésre.

Nagyon fontos, hogy egy rossz szót se Andrásékról!!! Sok szép emlék fűz hozzájuk. Nem sokon múlott, hogy velük tartsak.

Szóval edzek Jánossal és Muroval tovább.


Descant 2011.V.30 16:12

Mikor iszunk egy sört medve?


Grizli 2011.V.30 16:27

Még megmaradok a dühítőnél. :) De fizu után... mondjuk szombat este csinálhatunk valamit. (Aztán húzok tanulni)


UPi 2011.V.30 16:52

Ha egyvalamit érdemes magaddal vinned az anyaszervezetből az az a megállapítás, hogy nem szabad titkolózni, ködösíteni, érzékeltetni és megjátszani. Ha valami olyan, hogy nem mondhatod el nekünk, vagy nem mondhatod el a csapatodnak, akkor előbb a mélyebb problémákkal kell szembenézni. Ellenkező esetben az energiád elmegy a látszat fenntartására és a tények kozmetikázására, és sosem lesz semmi jobb.

(És igen, tudom hogy mindenkinek van jótanácsa, és hogy az milyen.)

Tagek: