2012.I.26

Reggel

Szeretem, hogy az Elte mellett elsétálva a két épület között a szemembe süt reggel a nap. Rohadt jól néz ki és felemelő élmény.

Szeretem egy cigivel mellett elszürcsölni a kávémat a déli tömb előtt. Hiszen, ha van időm ott kávézni akkorr nem vagyok késésben.

Érdekes a reggel, ha password reset miatt javitanod kell a VMedet. (restart meg tök sokáig tart.)

Az már nem oylan jó, amikor van egy scheduled evented és kiderül, csúszik mert a másik site pont most térningezik, amiről elfelejtettek szólni.

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2012.I.26 10:39-n; 0 hozzászólás
PermaLink

2012.I.25

célok

Meg kell tanulnom újra sakkozni. Pont.

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2012.I.25 00:03-n; 8 hozzászólás
PermaLink

2012.I.06

Számító Emberek (Pirates of Silicon Valley)

Éppen ezt a címet adtam a ma esti blogbejegyzésnek. Ez egy film cime, amiről gyerekkorom jut eszembe.

Furcsa ez az este. Először megnéztem a Forest Gumpot.

Olyan érzésem volt, hogy kimaradt valami a gyerekkoromból. Olyan alapfilm ez a múltból, amit mindenki látott, csak én nem. Végül is el kell ismernem, hogy a film tényleg jó volt és kár volt eddig kihagyni. Valamiért nagy szeretettel nyomtam egy puszit a már alvó Szerelmem homlokára. Persze csak a macska ébredt fel. :)

Még nem voltam álmos, úgyhogy beraktam még egy filmet. A Pirates of Silicon Valleyt. A film az a Picipuha és az Alma születéséről szól. És eszembe jutott amikor délutánonként annál a haveromnál rohadtam mindig, aki nek volt egy C64ese és együtt játszottunk rajta. Ő inspirált, hogy kérjek én is egy C8 64est amiből egy AMIGA 500 lett. Hiányoznak a játékok.

Menet közben megnéztem a dolgaimat és Facebookon kaptam egy üzenetet. Két cimbora talált meg még nagyon régről. Günni és Peter Dürenből. Basszus. 10 éve nem hallottam felőlük. Még együtt voltunk cserediákok. Milyen messze van már. Milyen fasza volt együtt lógni velük.

Bassza meg ezek fantasztikus napok. Ok ha politizálni kezdek akkor nem, de azt félreteszem. Ismertek. :) Szóval legyen bármi de fantasztikus napokat élek meg.

Már aztán csak ne felejtsek el irni a régi barátoknak. Ne hagyjam a dolgokat elkallódni. A végén elintézek idén is egy kirándulást Németországba. :) Timi megöl :D Csak azután mehetek ki ha elvittem őt Prágába :)

Valaki még Prága?

– Akinek van jobb ötlete, hogy hogyan védekezzünk a válság ellen az irhat. :)

Én elmentem aludni. Holnap meló. Van egy jó könyvem (21 szamuráj ). Az is kész történelemkönyv.

Basszus mennyi dolgom van. :D

Tagek:
 
Utoljára módosította Grizli 2012.I.06 02:39-n; 9 hozzászólás
PermaLink