2012.IV.02

Dr Schmitt Pál>

Történt az egyszer kis hazánkban Abuszurdisztán mezején, hogy az állam elnökéről a gyönyörű fogsorú Schmitt Pálról kiderült plagizálta a doktori disszertációját. Nem úgy van az, hogy efféle bulvárkacsának bedőlünk, jogállamban(mindig eltévesztem hány l, ez így jó?) élünk vagy mifene, megbízzuk vele az egyetemet, hogy vizsgálja ki az ügyet. Az egyetemi vizsgálóbizottság, mivel jórészt exTF-es tagjai vannak és SP a példaképük(hálószobájukban nyilván nem egy hiányos öltözetű Scmitt plakát is ki van téve) kihozza mint Safranek, hogy a dolgozat ugyan pálgium de az a Testnevelési Egyetem és a opponensek hibája az egész. Szeretném hogy ez világos legyen: ha valaki plagizálja a doktori disszertáció 98%-át az csalás. Ha azt mondja: nem tudott arról, hogy ezt nem szabad nem csak a doktoriját de a diplomáját is el kéne venni.

A Semmelweis Egyetem(SE), akikhez a TFet csapták, azonban már jobban ügyel a hírnevére, és megvonja a doktori fokozatot hősünktől. És itt következik az abszurd fordulat, ami miatt azt mondom valaki csípjen meg mert ez egy rémálom: Az államfő nem mond le, mert tud küzdeni. A SE rektora lemondásra kényszerül mert az egyetemének megromlott a viszonya a Nemzeti Erőforrás Minisztériumával(NEfMi).

Sokan úgy gondolják, hogy nehéz lenne SP helyett alkalmasabb köztársasági elnököt választani én úgy gondolom például ez a rektor egész jó lenne vagy [mondjuk egy vállfa].

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2012.IV.16 11:38-n; 19 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.