Gyors Alacsony Pont Elmélet

A Gyors Alacsony Pont Elmélet azaz a GYAPE(tm) 2008 decemberében lett megfogalmazva sok éves kemény alkoholizálás, és nem alkoholizálást követően.


Annyiról van szó, hogy vannak esetek, amikor a lelkiállapotod feszült és épen rá akar kanyarodni a búskomorsághoz vezető sztrádára, ahol az atópálya díjat keményen meg kell fizetni, bár a m ódszer szabadon választható, hogy mibe is ölöd bele a pénzed. (játékok, pia, kábítószer) Ezen esetekben kell, hogy a kollégáknak eszébe jusson a GYAPE(tm) elmélet:

Ha nagyon nagyon be akarsz fordulni, érzed, hogy baj lesz, kerits szélsebesen egy cimborát és rúgjatok be, de nagyon.


Az tanulmány a következő gyakorlati lépéseket ajánlja:

  1. Regisztráljuk, hogy baj van.
  2. Elgondolkodunk, hogy akad - e valaki, aki alkalmas azonnal a kezelésben részt venni. Ha több van, nem baj, de effektivebb ha csak két ember vesz részt a procedúrában.
  3. Felvesszük a kapcsolatot a kollégával, és keritünk pénzt vagy italt.
  4. Találkozunk, és a lehető leggyorsabban és legerélyesebben berúgunk. Lecsúszunk a lejtőn, és azért gyorsan, mert akkor a lendület és a baráti jobb feldob a következő dombra.
  5. Másnap kijózanodunk.


Feltétlen követelmény a módszertan alkalmazása során, hogy az ivócimbora ne egy gátlásos valaki legyen, hanem valami tökös legény, aki hajlandó például éjjel az utcán kurjongatn, vagy lehetetlen időben lehetetlen helyekre utazni.

MaiEsteTanulsága ElefántAzÉjszakában FilozófiaTéma

Tagek: