James Sawyer Közlegény Kalandjai

James Sawyer, a kaland főszereplője nem más, mint Tom Sawyer ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-unokája. James ugyan nem annyira okos, mint őse, de vannak saját előnyei: sokkal erősebb, és ráadásul a közlegényi rangig vitte az Űrflottában. Jelenleg a fantasztikus Űrflotta Szerencsés Aratás nevű, kiselejtezésre váró csatahajóján szolgál, több-kevesebb kompetenciát felmutatva.

James rejtett képességei eddig felderítetlenek. Híresztelések szerint három csecsbimbaja van, de ez valószínűleg nem igaz.

James kalandjainak nem csak olvasója, hanem írója is lehetsz! A történet epizódokból áll, minden epizód szerteágazik két vagy három irányban. Ha véletlenül – és ez eleinte gyakran megesik majd – olyan epizódba botlasz, amit még nem írtak meg, akkor te magad folytathatod a történetet.

Unknown magic content: 'Story'

Kérdések és javaslatok

Játékszabályokkal kapcsolatban, egyelőre elég egyszerűek:

  • Egy epizódot bárki megírhat, és a meglévőeket is át lehet variálni.
  • Egy epizód végén kettő vagy három választási lehetőség van.
  • A választási lehetőségeket ugyanúgy át lehet írni, mint az oldal szövegét, de nem lehet csökkenteni a számukat (vagyis 3-ból kettőt csinálni), mert akkor egy oldal lógva maradna.
  • Ha már meglévő oldalt szerkesztesz, akkor nem árt ügyelni, hogy lényegesen ne változzon a tartalom, mert különben az ezt követő oldalak értelmetlenné válnak.

Jól-e van-e ez így?


HumorTéma

Tagek: