James Sawyer Közlegény Kalandjai/Új

Ekkor James felpillantott. Körülötte minden eltűnt, és tökéletes fehérség vette körül! Mi történhetett? Nos.. Igazából semmi drámai, csupán az, hogy egy olyan epizódhoz érkeztél, ami még nincsen megírva! Ha hozzá szeretnél írni a történethez, akkor azt most megteheted. Ha megijeszt a kialakulatlan semmi látványa, és inkább másfele mész, akkor a böngésződ vissza gombjával az előző epizódhoz visszatérhetsz.

Ha új epizódot hozol létre, akkor kérünk, hogy az előző epizód folytatásaként beillő történetet írj. A végén még jól jönne kettő vagy három 3 továbblépési lehetőség is, hogy mások folytatni tudják a történet'. A továbblépések történeteit nem kell Neked megírni, ha nem írsz semmit, más kapja a megírás lehetőségét.

Ha egy epizódot egy időben többen is írnak, akkor az időben legelőször leadott verzió fog felkerülni. Ez konzisztens száguldó világunk filozófiájával. Miközben szorgosan írod az epizódokat, egy másik erő is munkálkodik a kalandon: a Epizód Evő Halál Borg megeszi azokat az epizódokat, amik rosszul sikerülnek. Neked persze nem kell félned, mert a te epizódjaid tökéletesek, és csillogóan értelmesek lesznek mind.

És persze ne feledd el, hogy ez még mindig az ApocalypseKözös! Minden, a SzerkesztésiSegédletben leírt varázslat továbbra is működni fog. A közös többi oldalára linkelni szigorúan kötelező. A kaland oldalakkal kapcsolatos megbeszélés helye pedig a JamesSawyerKözlegényKalandjai oldal.

Tagek: