Megmenekült?!

Óvatosan kikémlelsz hajótömlöcből, de csak a gorillák elernyedt, felnyitott és megcsócsált testeit látod kívül. Úgy tűnik a kiscsimpánz megnyitotta számodra a menekülés útvonalát!

Sietve futsz fel a folyosóra és veszed célba a konyhát. A konyha előtt még öklendezel egy sort, ahogy a WC-ből áradó förtelmes bűz megüti orrodat, de az öklendezés csak a mellkasi fájdalmadat szaporítja az elviselhetetlenből a halálossá.

Mit sem gondolkodva, hogy ki lehet a konyhában betántorodsz az ajtón, és csak akkor veszed észre, hogy elszúrtad. A fagyasztó szobában csak úgy sorban lógnak kampókon a felhentelt gorilla, patkány és egyéb húsok, amiket eddig disznónak és a bolygódon fertőzött marháknak képzeltélt szokványos ebédszüneteid alatt.

Fájdalomtól ittas agyad ezt fel sem fogva rögtön átöleled a legközelebbi gorilla hús maradványokat, és mélyről jövő fájdalomkiáltással nyugtázod kurva hideg mivoltát. Mégis egy kis idő múlva már fájdalmad alábbhagy, ahogy a melleden a seb teljesen lefagy, és másik mellbimbód kőkeménnyé merevedik. Megengedsz magadnak egy kéjes sóhajt ahogy leroskadsz egy patkány holtteste mellé.

A patkány már ennyire nem örül közelségednek, hirtelen szívrohamot kapsz ahogy feléd fordítja vöröslő szemeit. Gyorsan kikapod a gorilla lefagyott beleiből a lézer-stukkert, amivel persze beleinek maradványait is magaddal rántod, és gyomorszájon baszod a patkányt. Egy hatalmas flöffenés és öklendezés közepette repül ki egy orgona a halott patkány szétrobbanó torkán. A stukkerre nézel. Lehet, hogy innen már át is veheted a hajó irányítását?


Tagek: