A mágikus gibbonbankó és a seggszagú bölényhuta

Villámgyors léptekkel az erdőnek iramodsz. Hátad mögött a foságyúk fröcsögése és a goblinok visongása mellett furcsa csattogás üti meg a füled, mely a csatazaj eloszlásával egyre élesebbé válik, majd késes nyögésekkel párosul - a muffzserbók vélhetően dülmirigyük szúrós szagú produktumával mutattak be áldozatot ellenfeleik tetemén a hatalmas Őstortának (a muffzserbók vallásukat tekintve természetesen monoteisták, tehát az Őstorta a főfő istenség, amely Józsi, a kólikás korcsmáros ánuszából bukkant elő, ezáltal megteremtve a világot, ám az Őstorta végül lenyelte Józsit, majd maradványaiból világra jöttek a muffzserbók).

Szíved az ijedtségtől még gyorsabban kalimpál, pulzusod egyre nagyobb, szívverésedtől már hangokat is alig hallasz, a szemedbe folyó, sós izzadtság marja a szemed, lábaid reszketnek. Néhány méter után összeesel, elveszted az eszméletedet. Sötétség.

---

Arra ébredsz, hogy egy hím bölény ánusza mosolyog az arcodba. Épp fingásra tátja gigantikus száját, mikor ijedtben felvisítasz, mire a bölény meglepetettségében felugrik, előrerántja zsebmuffját és orrbavág, mire te a megadván magad földre zuhansz. Megkötöz, majd a törzsfőnök kunyhójába hurcol.

A falakról megnyúzott emberi herék valamint néhány péniszkarika lóg (vélhetően a sámán megboldogult emberi játékszereitől származnak). A bölény a sámán romlott pacalpörkölt szagú lábához dob, majd büszkén kivonul a sátorból. A sámán feláll székéből, megvakarja szőrös valagát, majd kéjes fenékmozdulattal bajszon fing - érzékeltetvén, hogy ő az úr a háznál. Néhány perc néma, csönd, hatásszünet, majd megkérdi: "Te is a gibbonbankóért jöttél?"


Tagek: