Megidézed Firga bácsi szellemét

Kénytelen vagy beismerni, egyedül nem tudod legyőzni fogvatartóidat. Egyszerűen kevés vagy ahhoz, hogy elbánj két igen termetes fostrollal, valamint három apró, de abszurd huncutságából hatalmas erőt meríteni képes ánuszkobolddal.

Szerencsére nem vagy teljesen fegyvertelen: a középiskolában egy évig tanultál okkultizmust egy félőrült pedagógustól. Hálásan gondolsz vissza a tébolyult tanerőre, miközben a szellemidézés hátborzongató rigmusát kantálod. S ki mást is idéznél meg, mint a jó öreg Firga bácsit?! Ha valaki képes kimenteni szorult helyzetedből, hát ő lesz az.

Mikor ajkadat elhagyja az utolsó bűnös szó is, megremeg a közeli cserjés. A láncodat tartó fostroll meghökkenve torpan meg, sajnos azonban ez azzal jár, hogy belegyalogolsz széklettel szennyezett hátába. Valamit valamiért, próbálod vigasztalni magad, miközben csípős, habos fost köpködsz a földre.

James, megmentelek! Rettegjétek hatalmam, kutyák! - rikkantja a bozótosból elugró teremtmény. Elcsodálkozol, hogy Firga bácsi miféle átalakuláson ment keresztül, miközben megjárta a pokol kénköves bugyrait: nem más alakot öltött magára holtából visszatérve, mint az ikerfaszú paréjtörpéét!

Hetven kóchengeres ikerfaszát hangosan rikkantással lobogtatva indul harcba őreid ellen a derék Firga. Ki is tör a pánik az apró pirosseggűek körében! Jajveszékelve sivítoznak, próbálják felvenni a harcot, de nincs sok esélyük. Firga bácsi kettejüket agyoncsapja számtalan ikerpéniszének egyikével, a harmadik kis ánuszkoboldot pedig csúfondáros módon fültövön élvezi. A megszégyenített csöppség krokodilkönnyeket hullajtva futamodik meg, s veti be magát az erdő biztonságot nyújtó fái közé, ahol távolodó vaxánusza még sokáig villog a mohos fatörzsek között.

Mit képzelsz, Firga, te vagy itt az úr?! - fröcsögik a fostrollok, majd téged a földre lökve, óbégatva rohamozzák meg megmentődet. Ezúttal nincs ám könnyű dolga a bácsinak! A fostrollok veszedelmes, alattomos ellenfelek. Évek óta rothasztott, titkos foskészleteket a felszínre erőlködve fröcskölik bűzletes testüket a hősies Firga arcába. Kiegyenlített, gigászi küzdelem veszi kezdetét: Firga hősien ütlegeli ikerfaszaival a fostrollokat, emezek azonban válogatott székletfajtákkal küldik meg cserébe.

A küzdelem látványa nincs túl jó hatással a gyomrodra, elkeseredetten üríted hányadékodat a tisztás gyepére. Muszáj elmenekülnöd, nem tudni, ki fog nyerni, de az biztos, ha nem Firga, hát rémes bosszúra számíthatsz a fostrolloktól. Láncaidat lehámozod magadról, bátorító pillantást vetsz megmentődre, aki búcsút int egyik ikerpéniszével, majd újra a fostrollok felé fordul.

Itt az idő, most futnod kell, de merre?