Lehúzod magad, hátha ott találsz valami finomat.

Délcegen a WC kagylóhoz masírozol, átlépve Fisifosi bűzlő beleit, majd csukafejessel a citromsárga habokba veted magad.

Miközben erőteljes kartempóval próbálsz lejjebb jutni a latrina mélyébe, furcsa hangokra leszel figyelmes. Ahhoz hasonlatosak, mint mikor két jól megtermett heregnóm osonó léptekkel közelíti meg áldozatát, és a szőrös kis tappancsok cuppognak a vértől tocsogó kőpadlón.

... és tényleg! A következő pillanatban érzed, ahogy hirtelen mozdulattal két apró szőrös mancs letépi uniformisodat, majd egy harmadik gyorsan kikapja lézerpisztolyodat a táskából. Szemed gyanakodva elkerekedik, ám arra sincs időd, hogy továbbgondold az eseményeket, a hideg fémszerszám az ánuszodba csúszik.

A két vidám fickó vehemens játékba kezd alvázaddal, örömüket vad kuruttyoláshoz hasonlatos hangokkal fejezik ki. Próbálsz kimászni, ám beszorultál a WC lefolyóba. Sikongásaid senki sem hallaná, bár amúgy is jobbnak tartod benntartani a levegőt.

Egyre inkább érzed, hogy a tüdőd behorpad a légszomjtól, ám a kis csibészek továbbra sem hagynak nyugodni, sőt, előveszik szerszámaikat, majd ritmikus mozdulataikkal még inkább a WC mélyére taszajtanak.

Már éppen elveszítenéd az eszméletedet, mikor valaki hirtelen berúgja a szoba ajtaját, majd akkurátusos mozdulattal kihúzza belőled a két hancúrozót, s a légzsilipbe dobja.

Gyorsan és határozottan kiránt a WC-ből, néhány pillanatig mélyen a szemedbe néz, majd ezt mondja:

- Én vagyok a Vérnyúl, az AnusExcavator ASS-69 csillagromboló kapitánya, azért jöttem, hogy megmentselek.


Tagek: