Szőrös banánok bűvkörében

Pajzán kacsintással bocsátod tested áruba, melyet a vén kéjencek rögtön birtokukba is vesznek. Visongó hangorkán hasít végig az ürességtől kongó folyosón. Falhoz nyomnak, és vigyorgó fejjel ringatják csípőjüket meggyörtöt tested összeroskadt romjain.

A látványotok leginkább szőrös palacsintához hasonlítható. Szánalmas. A kéjbarlang turistalátványosággá válik. Bár az aktus valójában csak fél perc volt, mégis egy évezrednek tűnt a vad kanok karjaiban, melyek az imént csúnyán taccsra vágtak.

Ekkor a folyosón Messiásként feltűnik egy őszes öregember alakja, mely felébreszti benned az analizátorok mancsaiból való szabadulás reményének halovány szikrácskáját. Odalép hozzád, végigmustrálta pucér valagad. Mutatóujját finoman végigjáratja végbélnyílásod körül, majd szájába veszi, és mintha csirkefarhátot evett volna, ujját akkurátusosan lenyalja... tetszését nyelvének elégedett csettintésével demonstrálja.

Firga vagyok - mondja nyugodt hangon, és popókádra suhint, mint cowboy pej csikaja oldalára. Finom a szagod, és az ízed is remek... mmm, sejj! - duruzsolja halkan füledbe. A vazallus gorillák eközben féltékenyenek figyelik az eseményeket, egyik rá is morog az öreg Firgára, aki erre gondolkodás nélkül fejbelövi. Agyveleje kiloccsan, művészi ábrát kialakítva a fal felületén. A másik két monstrum erre ijedtében a falhoz lapul, szemüket a padlóra szegezik.

Fisifosi ekkor elszántan kilép a sorból, és mindenki meglepetésére makkon lövi Firgát, aki a fájdalomtól ijedtében hatalmasat ugrik, majd a WC-be rohan az elsősegélyládáért, azonban a fostócsan elcsúszik, és fejjel a budiban landol.

--- K.O. ---

A két gorilla rekvirálja a tetem ingóságait (fél rőf kolbászt és egy valag szalonnát), majd eliramodnak.


Tagek: