A tegnap este tanulsága, hogy ha öt napja egy falatot se ettél, akkor óvatosan bánj az alkohollal. Tegnap bevállaltam egy pohár bort. Nagyon angyon finom volt, és nagyon jót aludtam tőle, de hogy egy pohár bor így beüssön, az még életemben nem történt velem.

Utoljára módosította Grizli 2010.IX.08 08:42-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Hozzászólások

13

Descant 2010.IX.08 10:56

Mikor fejeződik be a kúrád?


Grizli 2010.IX.08 11:14

(Válaszképp erre)

holnap már elkezdem feloldani. Érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. :)

<blockquote> Mikor fejeződik be a kúrád? </blockquote>


Grizli 2010.IX.08 13:37

hehe... mindenki arról magyaráz nekem, hogy amint abbahagyoma böjtöt elmúlik pillanatok alatt minden pozitiv hatása, azoban hivatalosan kijelentem, hogy 4 ével ezelőtti súlyomtól már piszkosul messze vagyok. Ez nem kapcsolódik a tanulsághoz valami szorosan, de most felbaszta valaki aza agyam és le kellett írnom.


Virág 2010.IX.11 11:02

Többszörös, szomorú tapasztalatom, hogy sokkal könnyebb 5 napon keresztül nem enni semmit, mint öt héten át csak - vagy akár csak nagyrészt! - egészséges ételeket. Pláne egy életen át.


Grizli 2010.IX.13 09:50

(Válaszképp erre)

Egy Upinak igaza van. Megdöglünk előbb vagy utóbb. :) A lényeg az hogy minél több sört igyűál meg közben.

Kettő. Sajna ez az egészséges kaja dolog nem olcsó, és még csak nem is könnyen hozzáférhető. Ok be lehet szerezni előre... satöbbi satöbbi de az egészséges kajához annak megfelelően kell élni. Ehhez már öreg vagyok. A utcán vett lángosnak és ennek az egésznek megvan a romantikája.

<blockquote> Többszörös, szomorú tapasztalatom, hogy sokkal könnyebb 5 napon keresztül nem enni semmit, mint öt héten át csak - vagy akár csak nagyrészt! - egészséges ételeket. Pláne egy életen át. </blockquote>


UPi 2010.IX.12 13:54

Mindig hallom ezt az "egészséges étel" kifejezést. Azt jelenti, hogy "ugyanúgy meghalsz tőle, csak lassabban", ugye?


Ulmar 2010.IX.12 18:24

(Válaszképp erre)

<blockquote> Mindig hallom ezt az "egészséges étel" kifejezést. Azt jelenti, hogy "ugyanúgy meghalsz tőle, csak lassabban", ugye? </blockquote>

Nem. Örökké élsz, de folyamatosan disznókat kell enned.


Grizli 2010.IX.13 10:11

(Válaszképp erre)

Disznót tejfölllel.

<blockquote> <blockquote> Mindig hallom ezt az "egészséges étel" kifejezést. Azt jelenti, hogy "ugyanúgy meghalsz tőle, csak lassabban", ugye? </blockquote>

Nem. Örökké élsz, de folyamatosan disznókat kell enned. </blockquote>


UPi 2010.IX.12 20:26

Élő disznót?


Descant 2010.IX.16 09:39

Mit nevezünk egészségesnek, de most komolyan. A legjobb példa erre a tojás esete: a XX század elején azt mondták egyél sok tojást mert tápláló a század vége fele nem szabadott enni mert sok benne a koleszterin és infarktus kockázati tényező lett, aztán most rájöttek, hogy az a koleszterin ami abban van az jó koleszterin és igazából az használ az embernek. Ha egészséges alatt azt érted bio az meg szerintem jelenleg elég megfizethetetlen, de soha nem is lesz olcsóbb mert a permetezést meg hasonlókat nem csak kedvtelésből csinálják.


Virág 2010.IX.17 19:38

Itt most nem az a lényeg, hogy egészséges kaja. Bármilyen étrendet, amiben bármilyen korlátozás van akár ételtípusra, akár mennyiségre, akár színre, napra, ... tökmindegy. Mindegyiket nehezebb betartani huzamosabb ideig, mint 5 napig egyszerűen csak nem enni. A nem evés sokkal kevésbé fárasztó.


UPi 2010.IX.17 22:26

Én egész könnyen nem eszem pacalt. Évek óta tartom ezt a rigorózus diétát.


SAdam 2010.IX.18 03:52

A lényeg az, hogy egyszerre sose egyél többet annál, mint amennyi plusz súlyt még hajlandó vagy elviselni magadon.

Tagek: