Női Megérzés

A nők így nevezik ha mákjuk van.

De most tényleg! Nemhiszem, hogy ekkora külömbség lenne féfi és nő között. Egyszerűen belűlünk kimaradt egy érzékszerv. Patológikusan biztos nem, és gondolom erre gondolt Aisha, hogy nem érdemes kutatni. Valamikor egy nagyon okos ember azt mondta hogy csak olyan dolgokról érdemes beszélni amelyek léteznek, és most ráébredtem, hogy a titokzatos 97. érzékszerv nem az.

Viszont ami létezik az a Legenda. A legenda a nők jövőbelátó, emberismereti, misztikus, természetfölötti érzékelésről. Szerintem ezt nem nagyon kéne erőltetni, ugyanis az ilyen képességek birtokosát a középkorban, hozzáteszem minden joggal, boszorkánynak nézték és megégették.
Viccet félretéve. Amiért az egészet írom a következő nem értem a legenda miért nemileg kirekesztő. Voltak a boszorkányok mellett varázslók, boszorkánymesterek ésatöbbi, őnekik nem volt jövőbelátó képessége? Vagy soha senki nem találkozott olyan férfival akinek káprázatos meglátásai voltak? Esetleg ez nem meglepő? Valamiféle külömbözőség vagy felsőbbrendűség utáni vágy szülte a legendát? Esetleg a nők érzelmesebbek és gyakrabban hangolódnak rá a környezetükre? Talán úgy érzik egyes élethelyzeteket jobban átélnek. nemtom de asszem itt azért lenn, ha nem is kutatnivaló, de beszédtéma.
Descant


Hmm... beszédtéma az biztos, hogy van itt, és avval, hogy azt írtam, ezt KárKutatni nem szándékoztam száműzni a beszédtémák köréből. SŐT! Mint az be is jött, az embereket ez foglalkoztatja és nem tudják megérteni, vagy egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy igen is létezik NőiMegérzés!!! Tudományos megalapozottságot nem tudok neki adni, mivel nem is kutattam még, vagy nem is töprengtem rajta annyit. De az bizonyos, hogy a nők emócionálisan nyitottabbak a környezeti jelekre és az emberi megnyilvánulásokra. Ami ha belegondolsz nagyon is megérthető, hiszen a nők feladata tradicionálisan nevelni a gyerekeket, akikhez ügyebár teljes nyitottság kell, hogy megértse az ember mi a gondja a csecsemőnek, aki csak egyféleképpen: sírással tudja kifejezni gondjait. Arról már nem is beszélve, hogy figyelniük kellett a szokatlan zajokra, hisz számukra egyáltalán nem volt mindegy, hogy a közelben osonó vadak, vagy a vadászatból érkező férfiak neszezése hallatszik. A nőknek tehát régtől fogva sokkal érzékenyebbnek kellett lenniük a környezetükre, hogy kezelni tudják a problémákat...és innentől fogva ez benük maradt. Van aki el tudja fogadni, van aki meg tudja érteni, és mint azt a mellékelt ábra is mutatja, van aki nem!
Aisha
Tagek: