Pelikán

A pelikán a befogadás állata. Óriási pofazacskóját ételek és italok átmeneti tárolására használja, ahonnan azok szép lassan gyomrába távoznak. A pelikán jegyében születettek közös jellemzője a nedves sportok szeretete mint a sörözés. Sajnos eközben gyakran eláznak. A Pelikán híres továbbá kiváló irányérzékéről, ebben a jegyben születetteknek nem kell félniük hogy a hazajutás gondot okozhatna nekik.

A pelikán jegyében születettek szívükön viselik a környezet érdekeit, a kemikáliákat csodás bélrendszerük segítségével semlegesítve küldik vissza a természetbe. Képesek órákat tájképek nézegetésével tölteni, akár agyontömörített JPEG formájában is.

A pelikán vidám állat, sokszor fakad dalra. Egyesek szerint többször is mint kéne. Sajnos a pelikán orgánuma valóban nem optimális a dalra fakadásra. Ám a vizes pelikánok kedve, és énektudása csodával határos módon megnő. Ezzel magyarázható a zuhanyzóban és kocsmákban megfigyelhető meglepően merész viselkedésük.

A pelikán békés állat, minden inzultust verbálisan is el tud intézni. Különös vonzalommal viseltet az elsődleges nemi jellegek, és a vidámpark iránt. A pelikán jegyében születettek bárkivel kijönnek, feltéve hogy biztosítják nedvességigényüket.

Jellemzők:

*Szerencsés italuk: Tequila
*Szerencsés testrészük: Toka
*Szerencsés ételük: Nokedli
*Szerencsés Mértékegységük: Akó

upload:BNC/UXvpw9JjiPDraAgX.jpg

:LOLPelikán!UPi


Horoszkóp
Tagek: