Real Time Strategy/Total Annihilation

Total Anhilationnak rettentően sablonos története van. A gonosz Core elnyomja a a gaz terorista Arm-ot és ezek harcolnak egymással addig amíg az egyik fél teljesen meg nem semmisül. Nagyon szép grafikája volt, és talán itt volt először, hogy a domborzati elemek befolyásolták az egységeidet (pl:hegyre lasabban menté' föl). Nagyon tetszett, hogy végre van haditengerészet, és legalább annyira kiterjedt mint a földi egységek.

Az iszonyatos hátulütője, hogy se maximum egységszám, se alapanyag elfogyás nem volt benne, (olyan mintha egy végtelen sík pályán góznánk:) így volt egy biztos stratégia: 2 képernyőnyi egységet legyártasz és nekiküldöd az ellennek aztán megint, aztán megint, aztán megint. Kifinomultabb technikákat is tettek bele pl.: a vezéred tudott épületet elfoglalni, volt hiperlövése, de ilyet soha sem használtam mert ha a vezér meghalt vége volt a játéknak. Ő inkább valamelyik jól védett sarokban pihent.
JA! Volt benne extraizombrutálhipertáp fegyver is, a Big Bertha ha ezt megépítetted a térkép bármely pontjára lőttél egy akkorát, hogy kilyukadt a monitor és szétszedted a másik összes épületét, még a 2 képernyőnyi egység sem kellett. --- Descant

Tagek: