Sáska

A sáskának sok jellemzője van. Például első útja a frigóhoz vezet UPinál, ahonnan nagyjából mindent elfogyaszt, amit talál. Azokat kivéve, amik beszélnek és/vagy mozognak. (De ha foszforeszkál, akkor is már erősen elgondolkodik a nevezett étel fogyasztásra alkalmasságán.) Sajnos ilyenekből is sok van UPi frigójában. Mindent elfogyaszt, ami kaja van a környéken. Szóval ne kínálj semmit, amit nem szeretnél VALÓBAN megosztani vele. Kedvencük a hawaii és a bolognai pizza.

Felismerni jellegzetes "cirip-cirip" vagy "cip-ciripp" audiovizuális jeleiről lehet. (Gyengébbek kedvéért a vizuális a lábösszedörzsölgetés, amivel a hanghatást kelti.) Bárhol tenyészik, ahol szívesen látják.

Ezenkívül legendák keringenek jóllakott sáskákról is, de még soha senki nem találkozott ilyenekkel. Minden ilyen felfedezést szívesen fogad az ApocalypseKÖZÖS információtára, természetesen évszámmal, latin fajnévvel és lelőhellyel feltüntetett befőttesüvegben. Jól lezárva.

Rendkívül kedves és barátságos állatfaj ezen gyengéjét leszámítva. Személyiségükben nagy hasonlóságot mutatnak a ButaMiki fajjal, eltérés inkább csupán inteligenciapontjukban található. (Például az 'intelligencia' szót még a ButaMikik is két ellel írják.)


Követelem annak megemlítését, hogy a fajra ki bukkant rá először, adott neki nevet és jegyezte fel különös ismertetőjeleit ("cirip-cirip"). Valami csak jár a felfedezőnek is. – Virág
Fényezzünk - fényezzünk? :) – GrádMiki

Megtaláltam a sáskák eredetét. Íme:
Sáska község honlapja

Horoszkóp