Ma ebéd közben elkezdtem gondolkodni, és eszembe jutott, hogy nincs végrendeletem. Ez azért gáz, mert ha pl. az ember gyanútlanul betéved egy menzára és megeszi, amit adnak, sosem tudhatja, hogy mit hoz a holnap. Ezennel pótlom e hiányosságom.


Tekintve, hogy számottevő anyagi javaim nincsenek, azokról egy későbbi, meg nem nevezett időpontban fogok rendelkezni (ti. akkor, amikor majd lesznek). Arról a pár kacatról és félretett pénzről, ami jelenleg van, a döntési jogot a bátyámra ruházom. Ossza szét úgy, ahogy szíve szerint a leghelyesebb.

A jogdíjbevételeimet (amennyiben valaha lesznek), illetve a jogdíjak feletti rendelkezési jogot a mindenkori feleségemre, ennek híján a mindenkori élettársamra, ennek is híján Beára hagyom.

A testem még felhasználható részeit (ki tudja, lehet, hogy magamra robbantom a konyhát, és akkor nem sok fog maradni) felajánlom orvosi, tudományos, illetve művészeti célra, ebben a sorrendben (felőlem akár lehet statisztának is használni a hullám a következő zombis filmben, ha senkinek nincs jobb ötlete). Az egyetlen kitétel, hogy legyen pontosan dokumentálva, hogy mire használtak, és ezt a családom, barátaim és üzletfeleim bármikor megtekinthessék.

Az esetlegesen felmerülő vitás kérdésekben a döntési jogot az ApocalypseKÖZÖS Etikett Bizottságára hagyom.


Stuttgart, 2010. október 25.
Utoljára módosította SAdam 2010.X.25 13:25-n
PermaLink

Hozzászólások

5

SAdam 2010.X.25 13:26

Ne kérdezzétek, hogy mi volt az ebéd. Az első falat után az volt az érzésem, hogy minden bűnömért meg kell egyszer lakolnom. A második falat után már kezdtem volna meggyónni mindent. Azt is, amit nem.

Ezzel együtt (természetesen) az utolsó falatig megettem...


Descant 2010.X.25 13:32

Ez nem jogerős, közjegyző előtt kell nyilatkoznod. De elképzelem összejövünk valami zombis filmet nézni és valaki felkiált:

- Az a SAdam keze


Grizli 2010.X.25 14:15

Amit ettél, azt nyugodtan ird meg a kajablogba!!!

::– A Szerkesztőség


Grizli 2010.X.25 14:16

Mondjuk a Sadam keze lehetne egy Maradonás film kelléke.


UPi 2010.X.25 16:13

Beszéltem a művészekkel, és azt mondták, hogy köszönik de nem kell a tested :P

Tagek: