Esküvő-téma.

A helyszínen van egy nagyterem és közvetlenül alatta egy keleties stílusú bár. A bárba közvetlenül a nagyteremből lehet lemenni egy lépcsőn. Ha nem kérjük a lenti bárt, akkor a csapóajtót bezárják, és a fenti terem annyival nagyobb.

Elhelyezendő:

 • Asztalok, ahol emberek hánynak esznek.
 • Gyermeksarok (szerződtetünk egy céget, akik a gyereksarokban a gyerekekre vigyáznak és szórakoztatják őket).
 • Tánctér.
 • Svédasztal esetén (ha tartjuk magunkat az eredeti tervhez) a svédasztalos pultok.

A probléma a következő:

 • Ha a lenti bárt nem vesszük igénybe (vagyis minden fentre kerül), akkor ennyi dolog nem fog elférni, ezért nem lesz svédasztal, a gyereksarok szűkös lesz és a tánctér sem lesz valami hatalmas.
 • Ha a lenti bárt igénybevesszük, akkor mi legyen fent, mi legyen lent?

Szavazzatok!

 • Lent legyen a gyereksarok (előny: kevésbé zajos, vannak kanapék, ha egy gyerek elfárad, tud nyugodtan aludni; hátrány: a gyerekek és a szülők nincsenek egy légtérben). (2 szavazat: Grizli, UPi)
 • Lent legyen a tánctér (előny: ezerrel lehet nyomni a hangerőt; hátrány: erősen szeparálódik a násznép bulizósokra és nem bulizósokra, ami nem jó — főleg annak, aki nem akar táncolni, de szeretne zenét és hangulatot) (1 szavazat: UPi)
 • Lent legyen a vacsora (előny: lesz egy hatalmas bálterem fent és mi sokkal kevesebbet fogunk kifizetni a kajára; hátrány: csak a társaság fele kap enni — nők, gyerekek, öregek, betegek —, senki nem tud leülni a kajához, a nagyon idősek, a nagyon fiatalok és a férfiak leeszik magukat miközben állnak, a többi rajtuk röhög) (1 szavazat: Grizli)
 • Egyáltalán ne nyissuk ki a lenti bárt (előny: nem kell ilyen nehéz kérdésekben döntéseket hoznunk; hátrány: nem lesz svédasztal, mindenki kap egy darab rántotthusit vacsira oszt' annyi, és akkor talán elférünk a többivel) (0 szavazat)
 • Egyéb, éspedig (írd a commentek közé!) (0 szavazat)
A szavazás kezdete: 2015.VI.01.
Be kell lépned ahhoz, hogy szavazni tudj.
Utoljára módosította SAdam 2015.VI.01 21:45-n
PermaLink
100%

Hozzászólások

8

UPi 2015.VI.02 08:53

Igazából bármelyikkel együtt tudok élni. Szerintem kérdezd meg magad, hogy hol szeretnél táncolni inkább, és máris meglesz a válaszod erre a kérdésre.


Grizli 2015.VI.02 10:11

(Válaszképp erre)

Ehhez csatlakozok. A Te esküvőd legyen olyan amilyennek Te akarod. Ha nem adsz enni, akkor nem adsz enni pl. :D


Ulmar 2015.VI.02 12:14

Egyetértek UPival, de ötlet:
Legyen lent gyereknap, fent kaja... Kezdődjön fent a tánc hogy az öregebbek keringőzzenek a mennyasszonyal, majd lent bulizzanak a fiatalok hajnalig miután a gyerekek és öregeket elküldtétek. Ez persze függ attól hogy meddig tart a buli (feltételezés: hajnalig) és hogy lesz a zene (feltételezés: előzene eleinte, DJ utána). Gyanítom hogy egyik feltételezésem sem igaz, úgyhogy sok sikert :)


Descant 2015.VI.03 00:50

Tudod mi lesz az esküvődből, $adam ha az interneten megszavaztatod? Chuck Norris.


SurBa 2015.VI.03 18:50

(Válaszképp erre)

Szerintem pedig Jeff!


SurBa 2015.VI.03 18:51

Csatlakozom az előttem szólókhoz, de azért szavaztam, hátha tényleg ezt akarod SAdam :)


SAdam 2015.VI.04 22:46

(Válaszképp erre)

Nem is szavaztál...


SAdam 2015.VI.04 22:48

Az a baj, hogy nekem igazából halálmindegy. Én csak szeretnék egy nagy kajálást meg egy nagy táncteret egy olyan helyen, ahol a kettő együtt nem fér el triviálisan. Amúgy a szavazatok alapján a gyereksarok nyert, úgyhogy végül ezt mondtuk a helyszínnek tegnap. ;-)

Tagek: