Lassan jön a blog. Addig is megosztom veletek a mai apró élményem.

Az ember tekintettel van a lakótársaira. Mégiscsak emberek vagyunk, no. Így hát az, amikor hajnali háromnegyed négykor egyszercsak megéhezel, komoly problémákat tud szülni egy olyan hatszemélyes lakásban, ahol minden hálószoba közvetlenül a konyhából nyílik. Lássuk be, ilyen körülmények között a hajnali háromnegyed négy nem a legalkalmasabb időpont mondjuk a mirelit-pizza megsütésére, vagy pl. kenyérpirításra, kávéfőzésről már nem is beszélve (hát igen, a presszógépnek azért van egy jellemző hangereje). A problémát tetőzi, hogy nagyon fáradt vagyok, ezért mindenképp gyorskajára volt szükségem. Olyanra, ahol nem kell vacakolni a vajazással, vagy a szalámi szeletelésével, sem a zöldség mosásával/felvágásával.

Így született meg a ketchupos-brie-s (piritás nélküli) toast.

Utoljára módosította Grizli 2010.X.19 09:17-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink

Hozzászólások

2

Grizli 2010.X.19 10:07

A franciákért nem kár.

Tudod miért építették meg az alagutat a britek felé? Hogy legyen merre menekülni, ha megint megtámadják őket.


Descant 2010.X.19 09:29

Descant lelke megnyugodott és örül. A kechupos brie zseniális az összes francia szakács forog a sírjában.

Tagek:
 

Sis-el beszélgettünk és rájöttünk hogy a túlélés jegyében mindenféle különleges ehetetlennek tűnő kaját összedobtunk koleszos körülményekre emlékeztető helyzetekben.

FONTOS, hogy az itt szereplő receptek mindegyike a gyakorlatban kipróbált, bevált, működőképes megoldás legyen. A fantáziálást száműzzük erről az oldalról.

Egy közlemény: lehet hogy beraktátok a humor témába, de mi ezeket a kajákat VÉRESEN komolyan gondoljuk. :) Grizli