Csak felteszek egy költői kérdést:

:Ettetek már valaha penészes bockwurstot?

És akkor még jöjjön a napi tanulság, avagy amit kihagytak a M.A.G.U.S. alapkönyvből:

  • Házvezetés Af: Tudod, hogy hol a sarki közért, tudod, hogy hogy kell felmosni a fürdőszobát, meg tudsz ágyazni egy nő segítsége nélkül is és még a vajaskenyér megkenése sem okoz gondot.
  • Házvezetés Mf: Tisztában vagy azzal, hogy amikor egy kajásdobozra ráírnak egy csak évek múlva bekövetkező lejárati dátumot, azt csak bontatlan állapotban értik...
Utoljára módosította SAdam 2010.XI.16 22:29-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink

Hozzászólások

2

Grizli 2010.XI.17 00:24

Ádám, kérlek, mi inkább haladunk az udvari ork házvezetés felé.

AF: Szerzünk kaját és tudatosan értelmezzük, hogy mi romlott és mi nem. Általában pénzünk is van erre a célra félretéve. Ismerjük a non stop boltokat és tudjuk használni a helyi pizzarendelő portálokat.

MF: A háztartásunk már önálló szellem. Foglalkozik magával mi is magunkkal. Nem kell egymást zavargatni. Ha nincs pénz nem baj, még úgy is megoldjuk a táplálkozást és a füstölnivalót.

Azért udvari ork, mert ehhez még nem kell megverni senkit.


Descant 2010.XI.16 22:33

Szerintem tuti nemes penész

Tagek:
 

Sis-el beszélgettünk és rájöttünk hogy a túlélés jegyében mindenféle különleges ehetetlennek tűnő kaját összedobtunk koleszos körülményekre emlékeztető helyzetekben.

FONTOS, hogy az itt szereplő receptek mindegyike a gyakorlatban kipróbált, bevált, működőképes megoldás legyen. A fantáziálást száműzzük erről az oldalról.

Egy közlemény: lehet hogy beraktátok a humor témába, de mi ezeket a kajákat VÉRESEN komolyan gondoljuk. :) Grizli