Tardos 2007

2007-07-01

Kabrió bogárral szállni élvezet! Kivéve, ha egyébként is nedves hideg van, lóg az eső lába, és rommá fagyunk Virággal a hátsó ülésen. Laci állítása szerint, az elülső ülésen is rommá lehetett fagyni. De ez annyira nem érdekes. (Laci szerint jajbazmeg.)

A tegnapi nap legklasszikusabb mozzanata Miki bogárjához köthető. Ugyanis lefulladt, jól. A beindítási manőverhez rendőri segítséget vettünk igénybe, pedig (az okos) Miki a forgalmit egy másik (nem nála található) táskában rejtette el a bánözők elől. Durva. De megbírtuk.

Itt Virág. És Laci. Most UPi elment tanksapkát forrasztani. Tegnap UPi a napi élvezetadagját főleg A rettegés hegye c. (L:) "hibás algoritmusból" nyerte, mert Uli azzal játszott, és UPi azt figyelte szorgosan, ahogy szenved. Ezenkívül rájött a dolgozás, aztán az olvasás, tehát nem volt igazából fogyasztható, de mára megjavult szerencsére.

Virág ma: beszélgettem a Lacival. Jó volt, az elvárásokkal ellentétben. (Na jó, nem is voltak elvárásaim.) Laci ma: beszélgettem a Virággal. Jó volt, az elvárásokkal ellentétben. (Na jó, nem is voltak elvárásaim.)

Az UPi mikor jön már? Liveblog rulz. Laci felettem fekszik az ágyban, én meg alatta. (Másik ágyban persze.. Gyk: emeletes ágy) És írunk. (Laci: "a töltelékszöveg így a 75%, de nem baj").

Még mindig tanksapkát szerelnek. Mellesleg a szoba sarkában egy szuicid pók próbálkozik élete legmeredekebb ugrásával. (L: "de ugye látod a pókot?" V: "nem." L: "csak hogy tudjad, miről írsz." V: ...)

Idézetek az emeletes ágytól/ról: "Itt jártunk geci." - (V: Egyszer a suliban egy ismeretlen srác azt magyarázta a haverjának, hogy "húbazmeg, futottam, mint állat, geci", és bennem az merült fel, hogy az állatgeci az hogy. Whatever.) Következő idézet: "Itt basztam 2OO6ban + nagyokat" (L: "a szürrealizmus egyik magányos csimborasszója tévedt piciny és büdös kis szobánkba eme kommentár képében." UPi: "Ez teljesen redundáns és önismétlő." L: "Ez hol redundáns? Te vagy a redundáns bazmeg.")

Egyéb idézetek (átadom Mikinek):

Laci felémhajolt és elolvasta az utolsó fejezetet, majd sajátosan fejezte ki társa felé áradó szeretetét: "Upi le lett oltva, mint a kurvaisten."

Laci beszólt, hogy a "rüh"-emről írjak. Valami allergiás betegséget elkaptam, amivel orvosnál is voltam. Randa, piros foltokkal vagyok tele és viszket, mint a kurvaélet. Az orvos végigsimított egy példányt a sokezerből, megállapította, hogy nem tudja, mi ez, majd beadott rá két oltást, hogy hatékonynak tünjön. Illedelmesen megköszöntem és továbbálltam azzal a tapasztalattal, hogy újra 15 évig nem akarok orvost látni.

Laci: "Azért azt is megemlíthetted volna, hogy az egyiket a seggedbe kaptad, hogy a segg is kapjon valami szerepet." Upi: "A te anális fixációd úgyis táborszerte közismert tény."

Utóhatások: Laci elkapta tőlem, mert ragályos. Viszketünk. Uff.

Átadom Lacinak, Miki búcsúzik...

Bár a rólam eddig kialakult seggmogul képét már nem moshatom le, azért mégis úgy érzem el kell mondjam, hogy a köldököm sajtszagú. Ugye. Off.

Virág: Azt is hozzá kéne füzni, hogy ezt honnan tudjuk. L: Upi orra néhány hete csobbant egyet köldöknyilásom oázisában.

Na, most már tényleg átadom a szót.

UPi: Most már mind tudjátok, hogy totálkárosak vagyunk röpke két napnyi táborozás után. Biztos nagyon szomorkodtok, hogy nem vagytok itt velünk. Biztos.

Utoljára módosította UPi 2007.VII.01 21:23-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Hozzászólások

2

Ulmar 2007.VII.01 23:35

Az emberi hülyeség véges, kivéve, ha ti írtok magatokról. Akkor nem akadályoz meg benneteket semmi mozgó.


RigorMortis 2007.VII.03 04:45

Tulajdonképpen miért is nem vagyok meglepődve? :) Have fun, foskoboldkák!

Tagek: