Tracker

CoA: Csapatmozgatás fázisok

Hasznos
Lezárt
Visszautasítva

Kicsit nagyobb pályán, sok sereggel hosszú ideig tart a körönkénti seregmozgatás még rally pointok használatával is. Jó ötlet, hogy az erős stackeket mutatja meg először, de talán még ennél is lehetne jobb sorrendet találni, sőt még fázisokra is lehetne bontani a mozgatást, amit akár a GUI-n is ki lehetne jelezni.

Az erő szerint csökkenő sorrend akár maradhatna is a fázisokon belül, bár nekem egy adott csapat mozgatása után kényelmesebbnek tűnik a legközelebbi csapat felkínálása inkább. Néha összezavarodok, hol is vagyok a térképen, de ez lehet, hogy azért van, mert egy csapatot kiválasztva a pályán becsukódik a térkép. A fázisok:

 1. Új, még útvonaltervvel nem rendelkező csapatok.
 2. Útvonaltervvel rendelkező, de nem rally-point felé tartó csapatok mozgatása.
 3-n. Rally-pointtal rendelkező csapatok, rally-pointonként külön fázisban.

A fázisok végén lehetne valami visszajelzés, hogy most továbbmegyünk a következő fázisra. Persze ez az egész overkillnek tűnik így elsőre egy pici pályán, kevés csapattal. Minden azon múlik, mennyire akasztja meg a játékmenetet a fázisvégi visszajelzés. Természetesen változatlanul bármikor ki lehet választani bármelyik csapatot, és lehet parancsokat adni neki.

Utoljára módosította UPi 2013.XII.26 11:04-n

Hozzászólások

2

UPi 2010.I.02 00:39

Az új változatban az van, hogy N gombbal ugrika következő csapatra, és igyekszik egy olyat keresni, ami a közelben van. Picit kiszámíthatóbb így az élet.


Wigy 2010.I.02 19:40

No, ez tényleg kafa, bár a fázisok nélkül tényleg hasznosabb volt a régi sorrend. Így próbáljál jót tenni, mi?

Valahogy azt szeretném elérni, hogy a 100-200 csapatból igazából 10-15 van, amelyikről egy adott körben aktívan szeretnék dönteni, a többi 190-nél úgyis a "menjél már oda, ahova már egyszer megmondtam neked" gombot fogom nyomni.

Tagek: