2007.V.26

2007-05-26 2

Turul= kerecsensólyom tudhatja meg az ember, ha szép hazánk fiainak honlapjára téved, melyen csodálatos turulos termékeket lehet vásárolni, hogy aztán Hunnia viseletében magasztosan feszíthessen.
Az oldal érdekességeiből:

  • Mátyás Király hollós címere fölé egy pólón ilyesféle felirat tévedt: Árpád Nemzetsége. – Javítsatok ki ha tévedek, de Mátyás HUNYADI!!! Akkor már rég kihalt a dicső Árpádház!
  • Székely és Szkíta relikvíák, rovásírásos feliratok... történelmi zanza a Kárpát Medencéből
  • "A turulmadárnak az a küldetése, hogy összefogja a magyarságot; nem véletlenül rettegnek tőle a sötétség képviselői." –No comment.
És a cím:
http://www.t-u-r-u-l.hu/
Tagek:
 
Utoljára módosította Aisha 2007.V.26 13:57-n; 4 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

2007-05-26

Jártam egy csúnya alvilági lapon, ahol emberek károsítják a ronda kizsákmányoló kapitalista médiacégeket azzal, hogy elmaradt hasznot produkálnak nekik (szóval warezoltam éppen). Itt találtam az "Attila, the Hun" című filmhez egy fenomenális hozzászólást. Mivel zártkörű az oldal, nem tudom belinkelni, inkább idézem:


A filmben kb 20-40 ember alkotta Attila seregét, tudjátok hányan voltak? Vagy 1 millióan, hatalmas csata volt, látszik, hogy angolok csinálták, nevetséges költségvetéssel.

Nem a feltöltést szidom, hanem a köcsög angolokat, hogy semmi közük a magyar történelemhez és filmet csinálnak Attiláról, szánalmasak, ráadásul Trianonnál az angolok is rábólintottak, hogy szedjék szét Magyarországot, moslék bífsztek zabáló patkányok.

upload:a_turul_eppen_megoldja_trianont.gif


Hát nem bájos, ahogy dolgozik a Turul?

Tagek:
 
Utoljára módosította VágvölgyiAttila 2007.V.26 11:12-n; 3 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.