Jártam egy csúnya alvilági lapon, ahol emberek károsítják a ronda kizsákmányoló kapitalista médiacégeket azzal, hogy elmaradt hasznot produkálnak nekik (szóval warezoltam éppen). Itt találtam az "Attila, the Hun" című filmhez egy fenomenális hozzászólást. Mivel zártkörű az oldal, nem tudom belinkelni, inkább idézem:


A filmben kb 20-40 ember alkotta Attila seregét, tudjátok hányan voltak? Vagy 1 millióan, hatalmas csata volt, látszik, hogy angolok csinálták, nevetséges költségvetéssel.

Nem a feltöltést szidom, hanem a köcsög angolokat, hogy semmi közük a magyar történelemhez és filmet csinálnak Attiláról, szánalmasak, ráadásul Trianonnál az angolok is rábólintottak, hogy szedjék szét Magyarországot, moslék bífsztek zabáló patkányok.

upload:a_turul_eppen_megoldja_trianont.gif


Hát nem bájos, ahogy dolgozik a Turul?

Utoljára módosította VágvölgyiAttila 2007.V.26 11:12-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Hozzászólások

3

Descant 2007.V.26 11:22

Azt tetszik, ahogy horvátországot is visszacsatolja pedig ott magyar népesség, hát hogy is mondjam, ritka mint a fehér turul.


UPi 2007.V.26 11:24

Turul Madarat Angliába jeeeee!

Valaki egyszer elmagyarázná nekem, hogy derék Attilának mi köze van a magyar történelemhez pontosan? Az egy dolog, hogy volt egyszer az Attila-féle Hun birodalom az 5. században (?)... És hogy a "Hun" szónak nincs etimológiai köze a "Hungarian" szóhoz... De akkor miért van a Hunoknak több köze a magyarokhoz, mint mondjuk a bolgárokhoz?


SAdam 2008.VI.07 17:21

Ezt frissen találtam:

http://index.hu/video/2008/06/05/turulsztori/

Őseink a Szíriuszról jöttek legalább harmincezer, de talán már hetvenezer éve (gondolom, azért csak akkor, mert előtte még kicsit bújócskáztak az űrben a Baszkokkal – az egyetlen nép, aki ezek szerint nem a Magyarok leszármazottja, mert hogy ők is ősi nép Európában, vagy mi...)

Tagek: