Turul= kerecsensólyom tudhatja meg az ember, ha szép hazánk fiainak honlapjára téved, melyen csodálatos turulos termékeket lehet vásárolni, hogy aztán Hunnia viseletében magasztosan feszíthessen.
Az oldal érdekességeiből:

  • Mátyás Király hollós címere fölé egy pólón ilyesféle felirat tévedt: Árpád Nemzetsége. – Javítsatok ki ha tévedek, de Mátyás HUNYADI!!! Akkor már rég kihalt a dicső Árpádház!
  • Székely és Szkíta relikvíák, rovásírásos feliratok... történelmi zanza a Kárpát Medencéből
  • "A turulmadárnak az a küldetése, hogy összefogja a magyarságot; nem véletlenül rettegnek tőle a sötétség képviselői." –No comment.
És a cím:
http://www.t-u-r-u-l.hu/
Utoljára módosította Aisha 2007.V.26 13:57-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Hozzászólások

4

Descant 2007.VI.04 14:37

= Turul fesztivál =

Lesz szenzációs nagyratörő és becsületes Turul fesztivál Tatabányán tudnillik onnan röpköd szét a turul és hordja össze újra magyarországot ahogy azt az kettővel ezelőtti postban is láthattátok. Amin meglepődtem, hogy hogy kerül a csizma az asztalra(vagy a turul...) pontosabban az Emil Rulez a rothadó plázakultúra, heti7es, karvajtőke erre a hazafias fesztiválra? Hát úgy hogy 2 Turul fesztivál lesz! Tatabányán körülbelül egy hónap eltéréssel.
*Erkölcsös Tutul fesztivál

http://hunhir.hu/magazin.php?pid=prog&oid=kon
Talán még van rá jegy!

*Erkölcstelen és szennyes Turul fesztivál

http://emilrulez.blogspot.com/2007/04/ami-viszont-lesz.html

Elképzelem a megrökönyödött fejét azoknak a bomberdzsekis szkinhedeknek akik épp most hallgatták végig a már 18 éves lány GyászosanRosszMorbidViccAmitCsakOstobaEmberekÍrnakAKözösreét


Descant 2007.VI.04 14:55

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogylehet hozzászólást törölni?


UPi 2007.VI.04 15:05

ÁÁÁÁÁÁÁ sehogy ;)


Descant 2007.VI.04 15:38

de ez nem ide való csak egy hiba!

Tagek: