2013.IX.06

Nyanya-attack

Ha Budapesten közlekedsz (különösen, ha biciklivel), akkor idővel megszokod azt, hogy az elsőbbségadás szabályait a közlekedési partnerek egy része magára nézve opcionálisnak tekinti.

Nem azért, mert szerintük az jó, csak hát sietnek, a fék kopik ha megnyomják, a benzin sincs ingyen, úgyhogy. Azon már helyből nem is csodálkozom, ha szimplán nem kapok elsőbbséget, mégis ma sikerült egy autósnak meglepnie, mégpedig azzal, hogy szerinte ez így volt jó. A történet címszavakban úgy néz ki, hogy jövök, autós rámront a mellékutcából, üvöltök nyomorult életemért, fékez és magyaráz. Na, a magyarázás az szokatlan, úgyhogy gondoltam ez érdekes lesz.

Mint kiderült, azt magyarázta, hogy semmi baj, látta, hogy jövök. Mármint, látta a főutcán közlekedő biciklist, úgyhogy semmi gond nincs, situation under control. No problemo. Ezt hívták az ókori görögök "Őrült Troll Logikának". Miután látszott rajtam az értetlenkedés, meg is ismételte az álláspontját.

Az idősek iránti tisztelet mélyen befészkelte magát a szervezetembe, úgyhogy nem szokásom az ilyen kijelentés, de ez egy nyanya volt!

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2013.IX.06 13:19-n; 0 hozzászólás
Új hozzászólás | PermaLink
Szavazás letiltva.