Nos, most hogy tudunk szigonyokat lövöldözni, mi lenne, ha el is tudnánk velük találni a golyókat? Az előző változatban nem sok izgalom ért minket: a golyók pattogtak, mi lőttünk, aztán egy idő után unalom és kilépés.

A harmadik változatban a golyók kiegészülnek két új metódussal: Pop (ez kilukasztja szegény golyót, ami utána vagy szül két újat, vagy nem) és Collisions (ez megvizsgálja, hogy a golyó egy bizonyos másik objektummal, teszemazt egy szigonnyal, éppen találkozik-e).

És ha már a golyókat ki lehet szúrni, akkor kiegészítjük egy apró, de hatásos vizuális (d)effekttel:

upload:upipang3/pang.png

Ez a játékban egész meglepően jól néz ki. Mára ennyi, lehet szórni a szigonyokat és ölni a golyókat. Ha mindet megölted, akkor magányos maradsz: a program nem fog neked további golyókat adni. Szóval oszdd be azt az ötöt, amit az elején kaptál. Vagy ha elfogytak, nyomd meg az Escape gombot.

A program kódját itt találod, ha kiváncsi lennél rá: upload:upipang3/upipang.txt

Utoljára módosította UPi 2006.VI.20 01:28-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Hozzászólások

1

SAdam 2006.VI.20 01:55

Tök jó. Amúgy egyszerre max 2 szigonyt lehet kilőni, ez nem tudom, mennyire akadályozza az embert abban, hogy hatékonyan pusztítson. Amúgy még esetleg valamit ki lehetne találni a golyók újboli felszaporításához. Meg lehetne a szigonyokon is ökörködni, mondjuk ki lehetne találni mindenféle kombót (nem tudom, pl. gugolva lőni, vagy vízszintes lövés, vagy nem tudom). Mondjuk a vízszintes lövés egész érdekes lehetne, főleg, ha mondjuk a szigony a muksóra is halálos volna... Mára ennyi nekem is...

Tagek: