UpiPang Blog

2006-07

2006.VII.06

Híresek vagyunk..! Híresek!!

Nos, még elindulásom előtt felpakoltam a programot, végül Pang Zero néven, a sourceforge.net-re. Aki nem ismerné: ez egy olyan site, ami nyílt forráskódú projectek számára nyújt egy csomó hasznos szolgáltatást, úgymint források verziókezelése, tárhely weboldalakhoz, letöltések, statisztikák, stb stb.

Utána csináltam a pangnek egy angol nyelvű honlapot. A minap pedig fogtam magam, és regisztráltam a projected a freshmeat.net-en, ami nem más, mint egy nagy nagy szoftver adatbázis.

Az eredmények itt tekinthetőek meg:

Az eredmény: Eddig kb 200-an töltötték le kis projectemet. Csak így tovább...

Tagek:
 
Utoljára módosította upi 2006.VII.06 14:05-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

2006.VII.12

Új verzió születik

Sikerrel kidobtam a Pang Zero 0.9-es verzióját. A lényeges változások a következők:

  • Van installáló! Főleg a windowsosok lélegezhetnek fel, nem kell többet érteniük már a zip használatához sem. A linuxosoknak szép automake-es package készült.
  • Ha egy játékosnak minden élete kipusztul, akkor 1 perc után visszatérhet a játékba. (Ugye, nem annyira szórakoztató ölbe tett kézzel nézni, ahogy a többiek gémelnek.)
  • A játékegyensúlyon hangoltam valamennyit. Több a golyó, pergőbb a játék, és talán élvezetesebb is.
  • Belül takarítottam: egy csomó globális változót és metódust belegyúrtam egy (meglepő módon) Game-nek elnevezett osztályba. Ennek az a hosszú távú előnye, hogy majdan a menü, demók, credits, meg még ki tudja mik, szintén egy közös ősből lehetnek leszármaztathatóak.

Töltsd le még ma!

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2006.VII.12 16:13-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

2006.VII.20

Égszakadás - földindulás!

UPi újabb gazságot talált ki a játékosok lelki nyugalma ellen, az új, 0.11-es verzióban van egy újfajta ellenség: a Földrengés Labda. Ha ebből egy darabka is földet ér, mindenki repül... aztán röptében lekoccol egy-két másik labdát...

Ezen kívül az új változatban már változnak a hátterek is, jobb a joystick kezelés, van benne "help", ami elmagyarázza a játék használatát, és számos egyéb apró javítás és szépítés.

Letölthető a szokásos helyről: http://apocalypse.rulez.org/pangzero/

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2006.VII.20 12:54-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.