Világ Dicsősége

Hová tűnt a világ dicsdősége

Avagy a jó műsorvezetők nem a MegaSztár(TM)ba mennek

Este csak véletlenül kerültem a TV elé, azon belül is a MegaSztár(TM) című műsor élő adása ment éppen(2005 április 2 szombat volt). Két fiatal adott elő egy, nem is annyira szörnyű, duettet, aminek a végén a műsorvezető, hölgy át szerette volna adni a szót a zsűrinek értékelés céljából. Ezt a pillanatot használta ki T. Attila és megragadva a mikrofont bejelentette, hogy a pápa hosszú haldoklás után elhunyt, vissza akart kapcsolni a stúdióba, de aztán meggondolta magát és előbb meghallgatta a zsűrit, akik ugyan megpróbáltak mondani valami kedveset. Mindezek után T. úr egyperces néma csendet rendelt el, és biztosított minket róla, hogy majd mindjárt kapcsolják a stúdiót, de most folytatódjon a műsor(The show MUST go on), csak azt kérdezem én meg, hogyan rendezte volna el ezt egy közepesen jó műsorvezető?
#Nem jelenti be azonnal a hírt amikor a kicsi kacsójába kapja, hanem megvárja a megfelelő pillanatot, mondjuk miután a zsűri elmondta amit akart és a következő remek produkció előtt.
#Vagy ha már nem bírt magával és ezt azonnal közölni akarta, akkor legalább állítatta volna föl azon nyomban a közönséget.
Nem is igazából T. urat akarom itt szidni- azt már megtették sokan helyettem, ő egy tehetségtelen bohóc, a rosszabbik fajtából- én azokról szeretnék beszélni akik őt ezzel megbízták és nem, hagyták hogy vezesse csak a kulturális műsorát valamelyik hétköznapon éjfél után, ahol senki sem látja. Megbízni azon feladattal, hogy egy pillanatra is komolyan és meggondoltan viselkedjen, olyan mint Mekk mesternek azt mondani: te nem szerelnéd be a gázbojleromat? Mit érdekli is őket, szavazni lehet telefonszámunk 06 81 201 007.
Descant


A Pápa tehet róla. Miért kellett neki pont a MegaSztár(TM) alatt meghalnia??!?

A kérdésedre válaszolva... egy (pusztán hipotetikus) műsorvezető valószínűleg nem közöl egy, a műsor tartalmához alapvetően nem illeszkedő hírt. Szerintem ha téged megütött a guta, akkor gondolj arra, hogy a katolikusok mit szólnak Attila bácsi megmozdulásához...

Tanulság: NóTévé(TM) – UPi


Lásd még: MegaSztár
Tagek: