Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Mágus/Elas

Előtörténet

Egy elf küldötséggel érkezett Elfendelből apja Thihuien Yllanorba és szeretett bele egy ottani ember harcos Karen Haeg lányba. Sokan ellenezték a házasságukat de nem nagyon törődtek vele. Gyermekük születésébe az anya belehalt, és ez apját az emberek halandóságára emlékeztette. Az újszülött Elas-t családjára hagyta és hazatért. A családban erősödtek azok a hangok, hogy az egész kapcsolat hiba volt és ennek látványos megtestesítője gyerek volt, aki sokszor kapott teljesen indokolatlanul is. Ezért egy baráti társaságban keresett menedéket akik felismerték kivételes képességeit.

Elas a harcosképzőbe került, és mindig erőn felül teljesített. Talán éppen ez vezetett ahhoz, hogy az elit csapatba került és ahhoz is, hogy végletekig túlhajszolta magát. Amikor is bekövetkezett a baj és elég súlyosan lesérült. Rá kellett jönnie korábbi barátai csak az erőt tisztelték és ekkor elfordultak tőle. Íjjászként fejezte be az iskolát és amilyen hamar lehetett el is hagyta szülőföldjét. Meg akarta találni önmagát ezert megkereste az elf falvakat Yllanorban, ahol erdőjárásra tanítottak. Valahol ezen a környéken adta fel, hogy mindenkinek megfeleljen(~20év). Az erdőkben nyugalmat, az állatokban hűséges társra lelt.

Ezután bejárta a dél-Ynev erdejeit és mostanság épp a városállamok környékén keresi a kenyerét, karavánokat, utazókat kísér.

Értékek

Erő		= 16 (Elrontott kf, sérülés)
Állóképesség	= 13
Gyorsaság	= 18
Ügyesség	= 12
Egészség	= 13
Szépség		= 11
Intelligencia	= 14
Akaraterő	= 18
Asztrál		= 10