Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Siedem/Ósmy

Ósmy tradició

A kezdetek

Az Ósmyk elég hamar megbarátkoztak és hatamluk alá kényszerítették bolygójuk természetét, és hamar kiléptek az űrbe. Eredetileg mindössze felderítő utakat csináltak és feltérképeszték a környező naprendszereket. Hamar találkoztak a Trzeci tradicióval, és a segítségükkel feltalálták a Kapuk egy kezdetleges változatát. Ezek után elvonultak a saját kis szegletükbe és benépesítették a környező naprendszereket.

Találkozás

Békés zárkozott politikát folytattak, mindaddig amíg egy furcsa jelenséggel nem találkoztak egyik újonnan teraformált bolygójukon. Hogy pontosan mit is találtak arról később, de ez arra késztette őket, hogy egész népüket egy ideológia alá csoportosítsák, és gyors terjeszkedésbe kezdjenek. Kevesebb mint két évtizedük alatt sereget építettek és szó nélkül elkezdték foglalni a többi tradició már kiépült Kapuit és bolygóit. A belső területeiket teljesen elzárták, és a környező Kapuikat teljesen bevédték.

Háború

A Hetek Szövetségét két egyértelmű okból támadják: erőforrások és technológiák miatt. Kevés hajót vagy bolygót hagynak meg sértetlenűl, de minden esetben teljesen kifosztják őket, minden szempontból. Egyes találgatások szerint egy nagyobb háborúra készülnek, de a terjeszkedéseik alatt már így is sikerült elfoglalni a népes naprendszerek több mint felét. A szövetség felé se diplomatákat nem küldenek, se figyelmeztető jelzéseket.

Jövőkép

Jelenleg alábbhagytak a támadások. Egyes hírforrások szerint sikerült összeszedniük mindazt az erőforrást amire szükségük volt, és most teljes iramban állítják elő az újabb hadiflottáikat. Ugyanezen hírforrások szerint már nem lehet messze az az idő, amikor Talont is megtámadják. Több hír is kering arról, hogy néha furcsa technológiákkal harcolnak, nem kevés pszichológiai és sugárfegyverrel rendelkeznek, amik a Siedmi techológiákat is túlszárnyalja. Ezekből is az egyik legvitatottabb az a zöld színű sugárnyaláb, amivel az egyik Drugi űrállomást a teljes felhúzott energia pajzsával együtt egy lővésre a semmivel tették egyenlővé, és amit a Galactic News Network egyenes adásban közvetített.