Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Spell Jammer/Borm

A KrethaShin belső aktáiból:

"A következő információ szigorúan titkos, barna besorolású, csak adminisztratív és felső-vezetés béli munkatársaknak! Adatok jogosulatlan elérése kémkedésnek minősül, és halállal büntethető:

Személyes akta RKTH-0045305

*Név: Borm Darum

*Diszciplína: Kardmester

*Besorolás: Gyakornok

*Jogosultság: Fehér

*Életkor: 32

Megjelenés: Ember, férfi, kreol bőrű, sasorrú, fekete, hosszú hajú, kék szemű. 40es éveiben járó ember benyomását kelti.

Háttér: Atrarai születésű, apja Gral Darum hajóskapitány, Atrara hősi halotja. Családi öröksége részeként, a flotta tengerészgyalogosaként kap kiképzést. Felettesei szerint kötelességét maradéktalanul elvégzi, de hajlamos erőszakos "incidensekbe" keveredni. Előmeneteli megakad magaviseleti problémái miatt. Bomlasztó viselkedése társaival előnytelen hadi helyzetben, de a céljainknak megfelel.

Beszervezés: A Holdsarlót(55 BRT) Al'Quadimi kényszerleszállása után sivatagi rablók, rabszolgavadászok támadták meg, és foglyaik közt ott volt ő is. A rabszolgasors kezelhetőbbé, elszántabbá, és ügyünk iránt elhivatottá tette. Végül Hasim Ibn Nad helyi ügynökünk segítségével szabadult föl a rabszolgaságból. Az Al'Quadimi erőforrások fontossága szükségessé tette a helyi hálózatunk bővítését, és Borm tehetsége hasznossá tette számunkra. Ezért ajánlatot kapott a helyi ügynökeink közé való felvételre. A helyiek szokásait és társadalmi felépítését volt alkalma elsajátítani, igaz sajátos nézőpontból.

Tevékenységek: Hasim mellet hírszerzőként, őrként, és főleg "bajkeverő"-ként dolgozott. Fő feladatuk mágikus tárgyak, és formulák megszerzése volt, bármilyen szükséges módszerrel. Hasim áldozatát nem fogjuk elfelejteni, utolsó jelentése felettébb hasznos információkat tartalmazott. És Bormnak köszönhető, hogy eljutott hozzánk. Jelenleg egy RepülőSzirén nevü törvényen kívüli hajón szolgál, alvó ügynökként. Amíg nem sikerül mellé megfelelő "felügyelőt" szerezni túl kockázatos volna fontos feladatokat rábízni.

Jellemzés: A rabszolgaként töltött idő mélyen belé égette a szabadság szeretetét, ám kegyetlenné és féktelenné is tette. Jelentősen romlott beilleszkedő képessége. Nem fogyaszt alkoholt, nem érdeklik a szerencsejátékok, a nők és a pénz. Bosszúállásra viszont hajlamos, még ha ez veszélyezteti a küldetését is. A harcban, és a társalgásban is egy elvet vall: aki elveszti az önuralmát az veszít!"


Karakterek SpellJammer